mariusz13 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 gość sprzedaje taką beemkę ale te lampy przednie jakieś dziwne chociaż ciekawe niby ringi ale jakieś takie pełne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 To sa normalne ringi, tylko ze nie w technologii ccfl. Ledy sie chyba nazywaly jesli sie nie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Wyglada mi to na jakie chinczyki...duzo tu takich w e36.Pelne ringi troche psuja efekt wedlug mnie.Ale autko ladne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 no właśnie się jeszcze z takimi nie spotkałem przynajmniej nie wiedziałem że tak święcą ,może to marna jakość ale przyznaję że uwagę przyciągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 To chińczyki- napewno nie oryginalne z dodatkim ccfl czy ledów Jest to coś takiego jak wkładają do e36 razem z kierunkiem , ale ładne sa http://allegro.pl/lampy-reflektory-fk-bmw-5-e32-e34-angel-eyes-e-34-i1448264740.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Jak dla mnie to auto wyglada jakby mialo wytrzeszcz reflektorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi