czechu Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Panowie, szukalem, ale zadnej konkretnej odp nie znalazlem. Gdzie w Waszych Beemkach sa numery lakieru? Potrzebuje na jutro, aktualnie nie mam jak poszukac bo ciemno, a z rana chce juz wiedziec gdzie szukac. Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 ja mam u siebie z przodu lewa strona na kielichu czarna wygrawerowana blaszka z numerem lakieru i napisem koloru np bmw hellrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 najczesciej jest blaszka lub naklejka na lewym kielichu (u Ciebie chyba pod osłoną plastikową) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi