woz Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Willi, naprawd epogratulowac. Masz niezle swiatlo na dobry zarobek robiac cos co uwielbiasz. Nie ma lepszej receptury Kask wyszedl naprawde dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 nie sztuką lecieć z szablonów.... no to nie do końca zrozumiałeś, szablonów nie używasz do takich kształtów jak miałeś na tym kasku, ale czasem trzeba zrobić idealnie prostą linię, albo okrąg i wtedy szablon jest super pomocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 (edytowane) patryk.....ok...rozumiem.....po prostu nie raz widziałem jak gościu wycina sobie obrazek i w 100% go wykorzystuje..... po czym zostaje mu dołożyć pare cieni i jest ok... zamierzam zrobić sobie prare "krzywików" do true fire:) jak będe musiał robić jakąś idealną prostą czy kółko to szablonik musi być...bo jajka zrobie:D:D poki co to sie tym po prostu bawie.... jak sprzedam moją bumke<chociaż mi nie spieszno>....kupuje na lato moto....i wtedy zrobie coś konkretnego:) a do zimy uzbieram sobie na e36 w qupejce Edytowane 22 Marca 2011 przez willi230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Nie sprzedawaj bumki....a moto nie potrzebne chyba ze musisz to zostaw bumcie chociaz. Ja nawet jak kupie nowa to stara trzymam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 niestety chyba bede musiał sie z nią rozstac.....najgorsze ze jak widze ceny e36 to mnie aż sciska:/:/ po prostu ostatnio mam strasznego pecha....w sensie...w tydzien czasu zarobiłem 16 pkt:/:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 niestety chyba bede musiał sie z nią rozstac.....najgorsze ze jak widze ceny e36 to mnie aż sciska:/:/ po prostu ostatnio mam strasznego pecha....w sensie...w tydzien czasu zarobiłem 16 pkt:/:/ nooo,i ty chcesz na lato motor,nic nie sugeruje,ale tu to dopiero można przypunktować:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Bedziesz musial zaczac jezdzic na emeryta Wklejaj swoje prace jak tylko cos zrobisz bo jest naco popatrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 E tam ja tez mam 16 i zyje antena na dach i dajesz czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 hahah czechu.....bo ja właśnie zamówiłem cb:D:D dam rade....nic na emeryta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Willi ja poleciałem na 3 dni do Polski, wziąłem od kuzyna moje byłe A6 i CB nie pomogło, jeszcze na sygnałach mnie gonili, 10 punktów wpadło, a tak rzadko tam jeżdżę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 No to masz chlopie szczescie no no Dobry wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi