willi230 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 urlopowe bazgroły aerografem...:) jeszcze duzo pracy przede mną...ale to dopiero 2gi dzień:lol:happy_bmw wczorajszy: i dzisiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 im wiecej spędzam czasu przy aero tym bardziej sie wkręcam i robie trudniejsze motywy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 No to powiem ci chłopie ze ty masz naprawde talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Fajna sprawa - fajne prace, też chciałbym pobawic sie aeografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Bezbarwny lakier na to i maska jak marzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Ciekawe zajecie no i niezle Ci to idzie, ja moge namalowac np. hmm czarna kreske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Mi krzywa wychodzi, i taka kropkowana. a na poważnie - dobry aerograf na wagę złota. Kupowałeś czy robiłeś samodzielnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 swietnie ci to idzie... serio masz talent ta czache to sobie strzel na masce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nogus Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Dobrze Ci to wychodzi , powodzenia w realizacji pasji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 a tatoo próbowałeś robić?? pisałbym się na tribala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Chłopaku - zrób mnie takie cuś: Piszesz się? bsmierc_na_drodze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 cały sprzęt do lakierowania już miałem:) a aerograf jest tani...bo chciałem sprawdzić czy dam sobie rade.... nobody......hymmm....postać dałbym rade:) ale oprawa.....daj mi jeszcze z miesiąc bawienia sie:D:D:D:D:) jutro prysne coś w kolorze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 ufff....niedzielna praca.....:) spolerować...i do klienta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Masakra jestem pod wrażeniem, może i ja bym Ci podrzucił swój kask i psiknął byś mi na nim Maxbimmera? ile za takie cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 dobra robota kolego - masz talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Praktyka czyni mistrza Jeszcze kilka mniejszych robótek i możesz śmiało brać się za eksperymentowanie na samochodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Pełen profesjinalizm, pogratulowac talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 ogolnie z tego co sie orientuje to kaski od 500zł w góre... ale.....jak jakaś ******ła to dla klubowicza w cenie zużytego materiału moge prysnąć wszysko zalezy od motywu.....:) napisze szczerze ze zainteresowanie w moich okolicach rośnie....jeszcze jak ten kask wyjedzie na ulice to bedzie pogrom......:) strasznie sie wkręciłem w aero:D musze tylko kupić dedykowane farby pod aero....i moge brac sie za coś poważniejszego powoli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Nieźle kolego, znam gościa który robi to profesjonalnie, więc mam pewne porównanie, ale jak na początek to całkiem fajnie. Nie wiem czy nie będzie zły, ale wkleję jedną fotkę jego pracy: Uploaded with ImageShack.us To jest artysta naprawdę, zajmuje się też tatuażami, a takie malunki to kilka dni, albo tygodni w zależności od ilości warstw, a bywa ich naprawdę wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 widziałem na ciężarowym mercedesie aero.....:D po prostu masakra.......wiele lat pracy....i oczywiście bardzo dobry sprzęt plus dedykowane farby......Mnie póki co nie stać robie zwykłym dwufunkcyjnym aero.....i zwykłymi bazami..... naprawde ciezko zrobić cieniutką linie:/ ale... powoli ide do przodu....mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej bo po prostu lubie w wolnych chwilach to robić.....i dzieki wszystkim za pozytywne komentarze:) jak będe miał coś nowego to wstawie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Czekamy w taki razie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Jakby mi zalezalo, zeby moj bus jakos wygladal lepiej to bym sie do Ciebie zglosil ale ze to wol roboczy to odpada hehe Ale fach w reku masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Willi sporym ułatwieniem przy zabawie z aero są szablony, wiele osób z tego korzysta, nie każdą kreskę można zrobić od ręki, więc pryskasz przykładając szablon, a później tylko cienie. Ale może już o tym wiesz. Trenuj, trenuj, dobrze Ci idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Gratulacje, Naprawde imponujace !! Jestes po jakies szkole plasteycznej / artystycznej czy to czyste hobby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 czyste hobby.....tak są szablony....ale ja wole na początku ciągnąć z ręki....bo jak tak sie naucze dobrze robić...to już będzie z górki:)....nie sztuką lecieć z szablonów....sztuką złapać proporcje z ręki...ale to jest moje zdanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi