Kevin Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 W tym miesiacu wygra Czechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Nie spodziewam sie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Pptrafie wyczuc sytuacje wszystkie znaki na niebie na to wskazują ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 W tym miesiacu wygra Czechu Nie spodziewam sie tego Pptrafie wyczuc sytuacje wszystkie znaki na niebie na to wskazują ;p Poczekajcie na losowanie i wyniki by nikt nie zasugerował się Waszymi wywodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Kurna jeszcze nawet ankiety nie założyłem a już widzę ekipa wie kto wygrał :lol: Przysyłajcie fotki , jeśli ktoś jeszcze ma ochotę wystartować w konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 A ja wiem dlaczego i tyle ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Ale ja nie wiem :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Ale ja nie wiem :> Już nie zgrywaj takiego, wszyscy się ślinili na Krzywej tylko żebyś dobre zdjęcie podesłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Ja tam skromny jestem i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Miał być taki mega wysyp fotek po Krzywej a tu niewiele się zmieniło Lista 1.Woz 2.Czechu 3.Kevin Nem jeszcze wysłał mi maila w tytule fotka na konkurs .... ale nie było żadnej fotki odpisałem na maila że brakuje .... ale bez odzewu , wiec jak coś to czekam jeszcze dzisiaj do wieczorka i zakładam ankietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 dzieki, ze tu napisales bo na meilu mam taki bajzel, ze mi sie odechciewa logowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Spoko nie ma problemu , fotka dotarła Lista 1.Woz 2.Czechu 3.Kevin 4.Nem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi