mazie36 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Witam Mam problem z m40 t.z.jak jest zimny jest wszystko ok lekko pali rowno chodzi ale gdy zlapie troche temperatury zaczynaja falowac obroty dusi sie no i gasnie Dodam ze mam gaz i na gazie jest ok Pomoze ktos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 jesli na gazie jest ok, to problem jest z dawka mieszanki benzynowo-powietrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Problem może być w sondzie lambda .... na gazolinie może chodzić ok bo często instalacje mają własny emulator sondy. Spróbuj odłączyć sondę i zobaczy czy będzie jakaś różnica okrągłą wtyczkę masz pod akumulatorem po stronie pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 sprawdzienie pracy sondy bedzie kosztowalo max 20-30zl - probnikiem diodowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazie36 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 dzieki ponowie zrobie tak bo serce mnie boli jak cos boli moje e36 a tak nawiasem ta e30 BOSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi