Wilkov Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam, jak w temacie-za rozsądną cenę fotele z e34/e32 sportsize-welur,nie skóra. Podobnie jak ktoś ma ciekawe felgi(w stylu bbs lub "pelnych"borbetów)z rozstawem 5x120. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Mam,nawet podgrzewane ale niestety bylby problem z wysylka (bo pewnie jest drozsza niz same fotele).Moze jezdzisz gdzies do niemiec w rejony Bremen albo masz kogos znajomego kto jezdzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 a nie wybierasz się kiedys do Polski?:)nie spieszno mi jakoś specjalnie.(w sensie do lata). a jaki kolor weluru?mam jasną tapicerkę i pewnie trza by obszyć.Możliwe,że wiosną będziemy jechali do Holandii,to wtedy bym odebral... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 ja mam bbs rf 17 jakbys był zainteresowany gdzies był post z moimi felgami jakie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 co z tego co kojarzę z jakiegoś postu,to chcesz za nie 5000-szczerze mówiąc to dla mnie za dużo.Gdybym mial tyle wydawać,to wzialbym RS-y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 mam 16" z oponnami do e34- gwiazda z rantem et ok 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 a nie wybierasz się kiedys do Polski?nie spieszno mi jakoś specjalnie.(w sensie do lata). a jaki kolor weluru?mam jasną tapicerkę i pewnie trza by obszyć.Możliwe,że wiosną będziemy jechali do Holandii,to wtedy bym odebral... Kolor to Anthrazit. W Polsce bede w lecie ale i tak bym tych siedzen nie zabral,bo nie mialbym ich gdzie wsadzic (zona + dwojka dzieci + bagaze). Siedzenie kierowcy jest troche podarte i trzeba by dac to tapicera,zeby wstawil pasek materialu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 mhmm,zróbmy tak-jak będziesz miał kupca to sprzedaj,ja w międzyczasie będę przez allegro szukal,a jesli nie ,to zastanowimy sięna wiosne.Jest na allegro Buma w nieco opłakanym stanie(drzwi w innym kolorze,problem z elektryką,nie ma tłumika),ale ma sporty z jasnym welurem...hrghrghr.Za wszyzstko chce 1500.Muszę z nim ponegocjować chyba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/bmw-e34-kombi-tapicerka-m-technic-i1464084624.html Tylko brac i dawac do obszycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Dolicz 200pln za regenerację i będą jak nowe skoro nie poprzecierane : http://allegro.pl/sprzedam-skory-srodek-bmw-e34-touring-i1477572131.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi