Gość Mordulec Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Artykuł dosyć stary bo z 2009 .... ale nie słyszałem o tej kolizji .... Dlatego może trochę dla przestrogi .... czasem warto się zatrzymać nawet jak się leciało na bani albo po prochach http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6740440,Poscig_we_Wroclawiu__BMW_splonelo__trzy_osoby_nie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 no pewnie na jakms "dopalaczu" lecieli, ulanska fantazja sie wlaczyla i kierowca mysla ze ma trzy zycia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 To chyba E36 ale wbił się strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 To się stało na sępolnie na mickiewicza, znajomi mojej sieostry tam się spalili, a mojej znajomej chłopak. kierowca mieszkał ok 50m od tego drzewa i jego rodzice to widzieli bo wyszli i z ciekawości wyszli zobaczyć co sie stało- tak przynajmniej mówili świadkowie którzy tam się znaleźli. Chcieli uciec przed władzą tzn smerfami podobno już od rynku lecieli i nie dolecieli. Tak się skonczyła ucieczka jak ja to mówię młodego pokolenia Sępolna , bo ja i moji znajomi to juz stara gwardia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 łooo to juz nawet 3/4 z tego nie zostało szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi