Kosa Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 [video=youtube;IvG78uFj2Lo] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 bmw z v6 od alfy no chyba profanacja ale niezly pomysl.... ten motor to chyba jedna z najlepszych v6 w historii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 1'07. po prostu nie pasuje mi ten widok i tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Az się prosi o jeszcze 2 garki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 V6 od alfy mi nie podchodzi, ale takiego swapa do E30 to ja rozumiem :twisted: http://www.youtube.com/watch?v=I-4M6pCoCV8&feature=fvst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 V6 od alfy mi nie podchodzi, ale takiego swapa do E30 to ja rozumiem :twisted:http://www.youtube.com/watch?v=I-4M6pCoCV8&feature=fvst mnie jakos nie kreca dragi, a auto wyglada jak mutant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Trochę popelina jak dla mnie , fajnie zrobiona buda na warsztajnera a pod maską ....... jakiś włoski wynalazek .... zeby to jeszcze jakoś fajnie brzmiało , przerost formy nad treścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 to nie jest fajny swap.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 mnie jakos nie kreca dragi, a auto wyglada jak mutant Mnie dragcary tez nie kreca, ale silniki ktore wylaza z maski juz jak najbardziej :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi