micnic Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam.Jak w temacie mam do sprzedania fotelik samochodowy dla dziecka od 9-18 kg z szelkowymi i regulowanymi pasami bezpieczeństwa.Stan dobry.Myślę że 80pln będzie dobrą ceną. Kontakt: PW GG 7785521 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Ja bym wziął dla Juniora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Forest mozemy sie dogadac nie wiem czemu sa 2 ogloszenia w tym drugim sa zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Recaro ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Recaro ??? oczywiscie niech od malego sie przyzwyczaja:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 to nie jest Recaro tylko niemiecki BRITAX RÖMER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 średnia wieku Niemców wskazuje że lepiej znają się na wózkach inwalidzkich i balkonikach niż fotelikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 średnia wieku Niemców wskazuje że lepiej znają się na wózkach inwalidzkich i balkonikach niż fotelikach uklon_bmwuklon_bmwrozwaliłeś mnie tym:lol::lol:(większość ma pewnie jeszcze ważne uprawnienia na "Tygrysy"i "Pantery") (sorry micnic,nie wytrzymałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 większość ma pewnie jeszcze ważne uprawnienia na "Tygrysy"i "Pantery" z ważnymi badaniami lekarskimi, nic tylko wsiadać i jechać w razie "W" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi