Forest Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Widzisz co oczy robią z człowiekem w tym wieku? Jak nie E39 na E46FEST to oznaczenie 328i na E39...Masakra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 ja mam centre drgi rok i niemiałem dotej pory problemów z odpalaniem a mrozy są srogie dlamnie centra jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Widzisz co oczy robią z człowiekem w tym wieku? Jak nie E39 na E46FEST to oznaczenie 328i na E39...Masakra :) Dopalacze? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 ale ja mam M54B22 w tej wymieniałem Aha no to nie do tego silnika sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Widzisz co oczy robią z człowiekem w tym wieku? Jak nie E39 na E46FEST to oznaczenie 328i na E39...Masakra :) a innym mowisz zeby dilera zmienili apropo tematu, ja prawie zaraz po kupnie poprzedniej (jak ktos nie wie - 330d) kupilem bosha i nie bylo nigdy zadnych problemow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Ja u siebie mam centre autko mam juz 2 lata poprzedni wlasciciel zostawil mi paragom z data zakupu 2006 r i dopiero ostatnio cos zaczol slabiej krecic ale ma prawo i nie byl jeszce ani razu ladowany nawet nie wiem czy mozna tam do niego wody dolac i doladowac Forest to chyba ta wiagra tak dziala na ciebie ze juz nie dowidzasz :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi