JaMaL Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 (edytowane) Witam was wszystkich Zamierzam wymienic w tym miesiacu kompletnie zawieszenie w swoim BMW E36 touring na gwint FK i do tego zmienic felgi na RH ZW1 R17 ( tutaj macie link z tymi felgami http://moto.allegro.pl/rh-zw1-8j-9j-audi-mercedes-bmw-vw-inne-polecam-i1460977516.html) Do tego chciałbym wrzucic jak najwiekszy kapec przód 225/40 i tył 245/40 . Tylko nie piszcie mi że sie zwiekszy spalanie itd itd jestem swiadom wszystkiego. zalezy mi na wygladzie poprostu , .a teraz pytanie do was czy koła m i wejda bez zadnej ingerecji w błotniki przy zastosowaniu tcyh felg i opon? co myslicie o tym zestawieniu? z góry dzieki za porady i opinnie .....pozdrawiam JAMAL Zdj.088.jpg Zdj.090.jpg Edytowane 23 Lutego 2011 przez JaMaL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Zacznijmy od tego ze felgi z linka maja rozstaw 5x112. Do BMW masz 5x120. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 (edytowane) Możesz też kupić felgi Z T5 i opla insigma- też maja 5x120mm tylko dystans tentrujący na piaste trzeba bedzie kupić. Ta tył wejdzie jeśli zawiecha bedzie twarda to 10cali na tył wejdzie, przód do 9cali jak nisko bedzie. na 9 cali i proponuje przód 245 i tył 265. Edytowane 24 Lutego 2011 przez chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 i ET w okolicach 40 z taka taczka z tylu i przodu. Jestes pewien Chiccoo ze taki walec by wszedl do e36 z tylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Jestes pewien Chiccoo ze taki walec by wszedl do e36 z tylu? Tak wejdzie 10J ale zawieszenie musi być twarde by nie siedziało jak na tył 3 tyłki będą na tyle no i wrocławskie drogi... Ostatnio wdziałem VW bore we wrocku 10Jtył z ładna polerką i ładny german był i gleba- i zazdrościłem że bora ma takie coś, a ja na stali obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMaL Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Widze że koledzy mnie nie doceniaja:D jest cos takiego jak dystans ze zmiennym rostawem śrub:)tutaj masz link zeby sobie zobaczyc jak to wyglada http://moto.allegro.pl/rh-dystanse-4szt-25-35mm-5x1205x112-bmw-i1470383090.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Widze że koledzy mnie nie doceniaja jest cos takiego jak dystans ze zmiennym rostawem śrub doceniamy oczywiście, tylko pamiętaj że zakłądając dystan masz ET mniejsze, więc jak fela ma et 38 to robi się 18 (dystans ma min 20mm), a na małym et i glebie skrętu nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMaL Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Ciężko znaleść mi felgi z odpowiednim ET pod moj gust z rantem i w cene do 2000zł .....może ty mogłbyś poradzic mi jakie fele wrzucić?? 17 lub 18 cali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Wzorów jest wiecej niż ja mam włosóew na ciele Są gusta i guściki a onich się nie dyskutuje, więc mniej więcej muszisz wiedzieć szprycha ramiona 3/5/6/7 czy pełna jak kołpak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMaL Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Raczej szukałbym wzoru podobnego do Felg ktore wymieniłem w poscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi