Gość dirty.73 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 a po wiela by było takie ,do e39? WAHACZE WAHACZ PRZÓD BMW 5 E39 MASTER SPORT 4 SZT. (2109126989) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Dirty, nie wiem o co pytasz, ale jeżeli chcesz kupić takie wachacze to odradzam, miałem je u siebie i nawet sezonu nie wytrzymały, a sworzeń się tak wyrobił, że o mało właśnie nie wyskoczył... A nawet tak bardzo nie stukało, dopiero przypadkiem mechanik mi powiedział, że jest luz i teraz dałem ori lemfordera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Panowie na każdy temat sa zdania podzielone i nikogo nie mam zamiaru namawiać. Dałem temat tylko jako pomoc wam, a czy was zainteresuje to juz sami musicie zdecydować. Regenerowane sa sworznie w wahaczu które w e46 nie są wymienialne jak np e36. Czyli dajecie mi wahacz ze sworzniami które latają, a odbieracie ze "sztywnymi" jak w sklepie tylko że bez plastilkowych nakładek na gwincie. Było pytanie o gwarancje wcześniej- takiej nie ma u mnie, w sklepie jest ale na papierze a w życiu jej brak bo powiedzą że się źle jeździło i sie wywaliły i koniec rozmowy jest. Ostatnio kumpel reklamował opone bo gula wyszłą za 5dni powiedzieli ze wjechał w dziurę lub na krawęznik i koniec rozmowy- gwarancja 1rok Ja u siebie robiłem 4szt, Edowi 2szt i problemów nie było i nie ma, teraz będe robił jeszcze 2 szt sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 ja u siebie będę robił w następnym miesiącu to skontaktujemy się :lol: zawsze to kilka groszy w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dirty, nie wiem o co pytasz Jaro,pokazałem tylko o jakie ,które wahacze mi chodzi:lol:,ja wierze tylko w Lemfo,ale jeśli dobra regeneracja daje rade,to czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Aha, nie bo myślałem że się zastanawiasz nad master sport, a ja sie raz skusiłem i lipa straszna... Teraz też mam lemfo, ale jak chłopaki wytestują to kto wie może następnym razem też się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Dziś "zrobiłem" zabieg regeneracji u siebie w E46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 I jak tam pierwsze wrażenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 (edytowane) I jak tam pierwsze wrażenie? Dopiero będę montować- kom mi się wiesza i fotek nie mogłem dodac do postu ale zaraz to zrobię Przed: [ATTACH=CONFIG]19001[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19002[/ATTACH] Po regeneracji z wymianą tuleji Mayla HD i wszystkich gumek swożni- swożnie sztywne strasznie są ( czyli miodzio- ręcami nie mogę ich ruszyć ) : [ATTACH=CONFIG]19003[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19004[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19005[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19006[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19007[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19008[/ATTACH] Edytowane 22 Marca 2012 przez chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 chiccoo,do e39 też robicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 chiccoo,do e39 też robicie?? Swożeń to swożeń więc moja odp brzmi TAK no chyba że dasz osobno wahacz i swożeń to brzmi NIE ale sądze że do tego stanu to nie dopuścisz. Ostatnio do ciężarówki nawet były robione E46 będę miał na miejscu na wymianę jak załatwię jakieś zużyte, jak narazie brak wahaczy ( czyt. śmieci ) więc odbiór na nastepny dzień jest 603/522434, GG 8586711 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz1990 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 chiccoo powiedz jakiej firmy sworznie montujesz ?? wymieniasz same gumy czy całe sworznie ?? bo tuleje zakładasz Mayla HD tak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Więc tak: sworznie nie sa wymienialne przecież w E46 tylko sa regenerowane "stare", a tuleje to mogę zamontowac Ci jakie chcesz (ja sobie zamontowałem Mayla HD)- to już inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Że tak się wtrącę w temat...komplet sworzni Meyle HD kosztuje też coś 370 zł...Tylko najpierw trzeba kupic wachacze Meyle HD EDIT : 235 zł SWORZEŃ SWORZNIE WAHACZA BMW 3 E46 E 46 MEYLE HD (2237482681) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz1990 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 czyli ogólnie regeneracja polega na wymianie gumek sworzni tak ?? bez wymiany samego sworznia. Czy to długo wytrzyma ?Dlugo juz na tym jeżdzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 czyli ogólnie regeneracja polega na wymianie gumek sworzni tak ?? Wymiana gumek nic nie da- to tylko osłona sworznia, regenerowane są sworznie i ich gniazdo Czy to długo wytrzyma ?Dlugo juz na tym jeżdzisz ? Zależy wszystko od stylu jazdy- nikt Ci nie powie nigdzie będzie dobrze przez 30tys kim i się z***ie na następny kilometr, ja robiłem sobie już 3 zestaw- 3 samochody, Edowi jeden i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krilan Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 witam, czy tego typu wahacz tez da sie zregenerowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Rozumiem, że temat nieaktualny - z tego co widzę kolega dostał BANA ? sprawa związana z tą usługą czy kompletnie powód był inny ? ... Kolega działa jeszcze bo był bym zainteresowany tą regeneracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 z tego co widzę kolega dostał BANA ? sprawa związana z tą usługą czy kompletnie powód był inny ? ... a co to za różnica czy związane z tą sprawą czy nie??? poszukaj we Wro to być może znajdziesz namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 a co to za różnica czy związane z tą sprawą czy nie??? No różnica zasadnicza - jeżeli tak to wiadomo, żeby szukać kogoś innego, jeżeli nie to nie ma przeciwwskazań ... proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Nie, nie za to (ale nawet gdyby to zawsze są ludzie zadowoleni i nie i dziwne żeby za to bana dostał, przecież nie zmuszał do tego zabiegu ), a więc możesz spróbować, a jak znajdziesz kogoś kto to robi to napisz w temacie, może komuś się przyda...bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi