Boeing732 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 nie bylam, wiec chocby maly posmak bym chciala... a byl moj ulubiony model, znaczy samochod.. znaczy E38. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 tak był taki (...) haha. też czekam na foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Monika z tego co wiem to foty leza na FTPie , czekamy tylko na zdjecia od Micha i mozna składac galerie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 OOO wlasnie, ciagle nie mam okazji, by choc miejsca wyprobowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Marcin, niestety, odkąd Konrad sformatowal dysk, (zapomnial zgrac instalke Tcmd) nie mam znowu wejscia na ftp przeslij nam na emaila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 a jako jeszcze nie klubowicz też mogę dostać na priv lub email dostęp do ftp. !! ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 a jako jeszcze nie klubowicz też mogę dostać na priv lub email dostęp do ftp. !! ?? Olejus podaj maila do siebie to Ci wysle zdjecia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 oczywiście ktokolwiek chce foty lub inne materiały prosze pisać do Mordulca, do mnie lub do Krzyśka na PW lub maila :mrgreen: :lol: :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi