woz Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witajcie. Czy ktos ma jakies sprawdzone amortyzatory? KONI, BOSCH? W tym temacie jestem nieco zielony, bo zakladalem po prostu to, co bylo nowe w sklepie. Moze mi ktos cos polecic? U siebie w e34 mam Febi, ale slyszalem jak ktos kiedys strasznie wychwalal u siebie Bilsteiny w e30.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Jak mają być dobre to tylko Bilstein Względnie jakbyś miał trochę więcej siana polecam zestaw Weitec'a Ultra GT sprężyny + amorki .... ja miałem w konfiguracji 60/40 i auto jest dosłownie przyklejone do gleby :drunk: http://www.weitec.pl/pokaz_produkty.php?idpodkat=8&str=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 bilstein b6 lub koni z regulacją twardości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 mogę Ci pożyczyć B6 tył na próbę do przymierzenia i sprawdzenia jak Ci się widzi. Niestety tylko tylne ale za to można je samemu na parkingu wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi