artur11192 Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam w e 36 316 nie umiem włączyć żeby pokazywał zużycie paliwa a mam takie zegary http://moto.allegro.pl/licznik-bmw-e-36-1-6-compact-i1448588717.html czy to możliwe że u mnie nie pokazuje?? :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Witaj, tzn. nie pokazuje Ci poziomu zużycia paliwa ?? Jeżeli masz nie podpiętą którąś kostkę do pompy paliwa lub drugiego pływaka to poziom paliwa się w ogóle nie pokaże. Może masz uszkodzony pływak to również nie pokaże się poziom paliwa i wskazówka w ogóle nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur11192 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 mnie chodzi o chwilowe zużycie czy jest taka funkcja u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Na tych zagarach z foto brak jest tej funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Tak jak pisze chiccooo na tych zegarach jej nie ma powinna byc ponizej obrotomierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 witam twój licznik napewno niema tej funkcji a jaki masz model e36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Aby mieć wskazania spalania w danej chwili musisz napewno zmienić zegary- innej opcji brak. Choc powiem szczerze że nie wiedziałem że takie nawet robią bez wskaźnika- wersja "golas" na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Sorry za OT ,ale chiccoo wersja golas na maxa to taka ,ktora zamiast obrotomierza miala zegarek na wskazówki bo taki gdzies kiedys widzialem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 wersja golas na maxa to taka ,ktora zamiast obrotomierza miala zegarek na wskazówki bo taki gdzies kiedys widzialem Ja miałem z zegarkiem (został zmieniony oczywiście) i miała: ABS, wspomaganie, central, el szybki x4, szyberdach, podłokietnik, dzielona tylna kanapka i poduche x1-1,6 93r- więc nie obrażaj mojej byłej fury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 heh faktycznie jeszcze takich zegarów nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YontecK Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Ja kiedyś oglądałem IS'a który nie miał wskazania chwilowego zużycia paliwa, za to miał licznik w milach i wydaje mi się że był z USA więc może na amerykański rynek takie wychodziły? Ale żeby nie odbiegać od tematu to potwierdzam że na tych zegarach nie ma takiego wskaźnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 :confused:ale jest jeszcze jedna kwestia czy po zmianie licznika ta funkcja będzie działac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Ja miałem z zegarkiem (został zmieniony oczywiście) i miała: ABS, wspomaganie, central, el szybki x4, szyberdach, podłokietnik, dzielona tylna kanapka i poduche x1-1,6 93r- więc nie obrażaj mojej byłej fury No wiesz wersja wypasiona prawie full opcja haha ale zegarek miażdży :D:D Starczy juz nie bedziemy balaganu tu robic hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 :confused:ale jest jeszcze jedna kwestia czy po zmianie licznika ta funkcja będzie działac no raczej nie będzie działać bo skąd instalacja ?? jak taki okrojony zegar to pewnie nie jest przygotowana pod lepsze zegary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur11192 Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Dziękuje wszystkim za wypowiedź, wywnioskowałem z nich że takowej funkcji u mnie po prostu niema . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Ale spróbować możesz- jak wcześniej pisałem oryginalnie zegar miałem, wymieniłem na obrotomierz i działał bezproblemowo- tylko musi być np z tego samego silnika co masz u siebie. MOże zadziała po zmianie- jak sie nie dowiesz to się nie dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 NO jak się to muwi żeby się przekonac to trzeba spróbowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi