Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj, tzn. nie pokazuje Ci poziomu zużycia paliwa ?? Jeżeli masz nie podpiętą którąś kostkę do pompy paliwa lub drugiego pływaka to poziom paliwa się w ogóle nie pokaże. Może masz uszkodzony pływak to również nie pokaże się poziom paliwa i wskazówka w ogóle nie działa.

wersja golas na maxa to taka ,ktora zamiast obrotomierza miala zegarek na wskazówki bo taki gdzies kiedys widzialem

Ja miałem z zegarkiem (został zmieniony oczywiście) i miała: ABS, wspomaganie, central, el szybki x4, szyberdach, podłokietnik, dzielona tylna kanapka i poduche x1-1,6 93r- więc nie obrażaj mojej byłej fury :)

Ja kiedyś oglądałem IS'a który nie miał wskazania chwilowego zużycia paliwa, za to miał licznik w milach i wydaje mi się że był z USA więc może na amerykański rynek takie wychodziły?

Ale żeby nie odbiegać od tematu to potwierdzam że na tych zegarach nie ma takiego wskaźnika.

Ja miałem z zegarkiem (został zmieniony oczywiście) i miała: ABS, wspomaganie, central, el szybki x4, szyberdach, podłokietnik, dzielona tylna kanapka i poduche x1-1,6 93r- więc nie obrażaj mojej byłej fury
No wiesz wersja wypasiona prawie full opcja :D haha ale zegarek miażdży :D:D:D Starczy juz nie bedziemy balaganu tu robic hehe

:confused:ale jest jeszcze jedna kwestia czy po zmianie licznika ta funkcja będzie działac

no raczej nie będzie działać bo skąd instalacja ?? jak taki okrojony zegar to pewnie nie jest przygotowana pod lepsze zegary

Ale spróbować możesz- jak wcześniej pisałem oryginalnie zegar miałem, wymieniłem na obrotomierz i działał bezproblemowo- tylko musi być np z tego samego silnika co masz u siebie.

MOże zadziała po zmianie- jak sie nie dowiesz to się nie dowiesz. :)