Krychu B5S Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Tak mam na liście a uczestnicy oddali głosy na 20 różnych aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Chłopacy a co to z Maxbimmerka nie ma nikogo na liście konkurencji... nie braliście udziału w wyścigach czy tez rzucaniu oponka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Tak mam na liście a uczestnicy oddali głosy na 20 różnych aut. Wow to faktycznie niezłe rozdrobnienie się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 ja bym prosil o tabele z czasmi, fajnie widziec jaka roznica byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Według życzenia zamieszczam pozostałe czasy przejazdów, kolejność jest przypadkowa. wynik TnT - 1.0785 Michał z3 - O.879 BABSI 105 - 1.021 Rafał - 1.0255 Nem - 0.8005 Kamija - 0.801 SOSHI - 1.0295 Chiccoo - -------- Kante30 - 0.899 Janek - 1.0115 Śliwa - --------- Antena - 1.017 Andrych - ---------- Szymon - ---------- Remik - 1.023 Benny - ----------- Lukmaciol - -- -------- Ramzi - 1.0375 Kosa - 1.022 Bmwfane34 - 0.8195 Mordulec - -------- 1 WO - ---------- Osoby które zaznaczyłem kreskami nie zostały sklasyfikowane ponieważ nie wykonały okrążeń pomiarowych w obydwu kierunkach o czym informowałem podczas otwarcia zlotu. _________________ Życie to wyścig reszta jest milczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Niebardzo moge ogarnac te czasy. Moze ktos mi je wyjasnic Wyniki sa w sekundach czy jak ? Czy to roznica do najlepszego czasu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 no właśnie, czy np 0.80 to jest 80 s czyli 1 min 20 s ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Kolejne fotki z toru : .... te cabrio normalnie masakrują :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 takie cabrio kiedyś sobie kupie do cacania po mieście hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Niebardzo moge ogarnac te czasy. Moze ktos mi je wyjasnic Wyniki sa w sekundach czy jak ? Czy to roznica do najlepszego czasu ? Weżśmy do przykładu wynik Kosy: Najlepszy czas w prawo -1.006 , najlepszy czas w lewo 1.038 . Obydwa czasy sumójemy i dzielimy przez 2 = wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 moj przyklad jest prosty, zastanawiam sie nad takim: Kosa - 1.022 Bmwfane34 - 0.8195 jak wiadomo minuta ma 60 s., mniemam więc że 0.81 to 81 s tylko dlaczego nie zapisane jako 1.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 moj przyklad jest prosty, zastanawiam sie nad takim:Kosa - 1.022 Bmwfane34 - 0.8195 jak wiadomo minuta ma 60 s., mniemam więc że 0.81 to 81 s tylko dlaczego nie zapisane jako 1.20 Kosa w tabeli podałem wyniki tak jak wyszły na kalkulatorze czyli tak jak je sędziowie wyliczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 spoko wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TnT Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Taki mój filmik ze zlotu 95% zdjęć robione przeze mnie, 5 % przez Cube z BKP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 jakby ktoś chciał jeszcze poczytać http://gostyn24.pl/Zlot_BMW_–_Bylo,16845.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Kolejny artykuł o zlocie -> http://panorama.media.pl/content/view/380635/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 o jak ladnie opisane !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noe Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 No to troszkę odkurzamy temat i chwila wspomnień Filmik z tej imprezy zrobiony przez naszego kolegę Soshi-ego Miłego oglądania !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Spoooro ladnych fotek Fajnie sobie powspominac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Filmik extra , dzięki Noe za linka i szacuneczek dla Soshi'ego za robotę :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOSHI Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Podziękowania przyjmuję w każdej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TnT Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Taka mała niespodzianka. W wizytówce na stronie głównej miasta Gostyń można sobie zobaczyć zdjęcia Gostynia w Wirtualnej wycieczce po mieście. Także zapraszam do oglądania: http://gostyn.pl/wirtualny/ Po prawej stronie można wybierać punkty widokowe. A najbardziej to zapraszam do oglądania punktów widokowych Toru kartingowego <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Taka mała niespodzianka. W wizytówce na stronie głównej miasta Gostyń można sobie zobaczyć zdjęcia Gostynia w Wirtualnej wycieczce po mieście. Także zapraszam do oglądania: http://gostyn.pl/wirtualny/ Po prawej stronie można wybierać punkty widokowe. A najbardziej to zapraszam do oglądania punktów widokowych Toru kartingowego <bmw> Ekstra patent , fajnie że załapaliśmy się na fotki "WIDOKOWE" .... TnT dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 no super sprawa super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 ale jaja widzieliscie 3 biale 36 turingi po torze lataja Swietne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi