Gość Mordulec Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Słuchajcie czy wszyscy od nas wpłacili kasę za wjazd ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 ja wplacilem chyba we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 jesteś na liście wpłaconych w GZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja wpłaciłem 40zł tzn za wjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 sorki wszystkich ale ja odpadam nie dam rady wyrobic sie w tym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Mam pytanko - czy w aucie mogą jechać tylko te osoby, które wpisaliśmy na listę czy można jeszcze kogoś zabrać? A konkretniej być może Forest by się z nami zabrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 wydaje mi się że jest to opłata (40 pln) za auto, nie za osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Tak wiem, tylko że do 5.04. wpisywaliśmy na listę osoby, które będą uczestniczyć, stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Obawiam się że może być z tym lipa , bo chyba identyfikatory są robione dla osób które są na liście wpisane i takie roszady chyba nie wchodzą w grę , czyli jedzie ten kto się zadeklarował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 i ID nie wiedziałem, myślałem że chodzi o liczbe aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Szkoda, za późno się zgadaliśmy... Mordulec, a gdzie moglibyśmy się dokładnie dowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Ja jeszcze zadzwonię do Krisa i się dokładnie zapytam bo na 100% nie jestem tego pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) Edu czekamy na wpłatę Pozostałe osoby z listy dokonały wpłat i są zaznaczone na zielono Mordulec ma rację na zlot mają wstęp osoby będące na liście Sebo_ Wroc chyba da radę dopisać Foresta tylko do kogo Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez Krychu B5S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Widzę że jest małe zamieszanie i będzie chuba ID. Więc tak jak dałem wcześniej info że "jadę z kimś" wybieram Anię - chiccoo & Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sebo_ Wroc chyba da radę dopisać Foresta tylko do kogo Krychu, jeśli dałoby radę dopisać Foresta to można dopisać do mnie i Juniora, ale jeszcze dam znać. Skontaktuję się z Forestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Cytat Napisał Krychu B5S Zobacz post Sebo_ Wroc chyba da radę dopisać Foresta tylko do kogo Krychu, jeśli dałoby radę dopisać Foresta to można dopisać do mnie i Juniora, ale jeszcze dam znać. Skontaktuję się z Forestem... Zatem jeśli można Foresta dopisać to proszę dopisać do mnie i Juniora. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Jak można to zabiorę się z Sebą, jak nie to trudno, moja strata - miałem mnóstwo czasy by wpisać się na listę Więc jeśli ma to sprawić jakieś problemy z identyfikatorami, itd to nie ma tematu. P.S. Dobrze by było gdyby ktoś podjechał do Oławy i zabrał masz z flagą klubową. W Gostyniu nie może tego zabraknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Forest, przecież my zabierzemy;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Forest jesteś na liście:) chiccoo dopisaliśmy Anię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Forest, przecież my zabierzemy;) Forest jesteś na liście:)chiccoo dopisaliśmy Anię Dziękuję bardzo. Sebie za transport a Krychowi za dopisanie :drunk: Do zobaczenia w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 chiccoo dopisaliśmy Anię Bardzo mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jest może oficjalny plakat tego zlotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Sebo_Wroc tak jest plakat nie długo ukaże się na naszej stroniehappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Super, zatem czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Taka prosba. Chcialbym rownierz dopisac jedna osobe o ile jest mozliwosc. Nick do identyfikatorka Ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi