Gość Mordulec Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Mam tu pytanie: Ta opłata jest za wjazd na tor (ściganie się z czasem), czy za sam wjazd na parking? Wjazd na tor to wjazd na tor nie ważne czy jeździsz czy parkujesz to opłata za imprezę ..... nie ma czegoś takiego w menu jak opłata za parking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ...a ja mam zjazd w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a my z Edka okreslimy sie chyba jutro czy damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 LISTA 1.Mordulec & Pola + Paweł (jedziemy tylko na sobotę) - opłata za wjazd x1 (40zł) 2.Kevin &$ Monisia 3.Kosa - opłata za wjazd x 1 (40zł) 4.Wilkov(nie wiem jeszcze czy sam czy z Ania) 5.mariusz13 6.Edu -opłata za wjazd x1 (40zł) 7.dawidjawor - opłata za wjazd x1 (40zł.) 8.chiccoo ( chyba z kimś )- opłata za wjazd x1 (40zł) 9.Śliwa & Marta - opłata za wjazd x1 (40zł) 10. Sebo_Wroc & Junior - opłata za wjazd x1 ( 40zł. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 LISTA 1.Mordulec & Pola + Paweł (jedziemy tylko na sobotę) - opłata za wjazd x1 (40zł) 2.Kevin &$ Monisia 3.Kosa - opłata za wjazd x 1 (40zł) 4.Wilkov(nie wiem jeszcze czy sam czy z Ania) 5.mariusz13 za wjazd x1 (40zł) 6.Edu -opłata za wjazd x1 (40zł) 7.dawidjawor - opłata za wjazd x1 (40zł.) 8.chiccoo ( chyba z kimś )- opłata za wjazd x1 (40zł) 9.Śliwa & Marta - opłata za wjazd x1 (40zł) 10. Sebo_Wroc & Junior - opłata za wjazd x1 ( 40zł. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 LISTA 1.Mordulec & Pola + Paweł (jedziemy tylko na sobotę) - opłata za wjazd x1 (40zł) 2.Kevin &$ Monisia 3.Kosa - opłata za wjazd x 1 (40zł) 4.Wilkov(nie wiem jeszcze czy sam czy z Ania) 5.mariusz13 za wjazd x1 (40zł) 6.Edu -opłata za wjazd x1 (40zł) 7.dawidjawor - opłata za wjazd x1 (40zł.) 8.chiccoo ( chyba z kimś )- opłata za wjazd x1 (40zł) 9.Śliwa & Marta - opłata za wjazd x1 (40zł) 10. Sebo_Wroc & Junior - opłata za wjazd x1 ( 40zł. ) To jeszcze tylko został Kevin i Monika .... w każdym razie widzę że Kris wrzucił już naszą listę na forum GZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 To my tez. LISTA 1.Mordulec & Pola + Paweł (jedziemy tylko na sobotę) - opłata za wjazd x1 (40zł) 2.Kevin &$ Monisia 3.Kosa - opłata za wjazd x 1 (40zł) 4.Wilkov(nie wiem jeszcze czy sam czy z Ania) 5.mariusz13 za wjazd x1 (40zł) 6.Edu -opłata za wjazd x1 (40zł) 7.dawidjawor - opłata za wjazd x1 (40zł.) 8.chiccoo ( chyba z kimś )- opłata za wjazd x1 (40zł) 9.Śliwa & Marta - opłata za wjazd x1 (40zł) 10. Sebo_Wroc & Junior - opłata za wjazd x1 ( 40zł. ) 11. Nem i Edka - opłata za wjazd x1 ( 40zł. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Kurde kurde no w tym terminie chyba nikt mnie w pracy nie zastapi by dopilnowac, ale wplacilem przed chwilą wjazd 40zl a jak nie pojade to nic sie nie stanie, ale bede staral sie wykombinowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ja dopiero teraz zrobilłem przelew 40złotowy- lepiej późno niż w cale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Lista jest do 5 kwietnia Wpłaty do 15 kwietnia więc jest jeszcze trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 LISTA 1.Mordulec & Pola + Paweł (jedziemy tylko na sobotę) - opłata za wjazd x1 (40zł) 2.Kevin &$ Monisia 3.Kosa - opłata za wjazd x 1 (40zł) 4.Wilkov-za wjazd (40zl) 5.mariusz13 za wjazd x1 (40zł) 6.Edu -opłata za wjazd x1 (40zł) 7.dawidjawor - opłata za wjazd x1 (40zł.) 8.chiccoo ( chyba z kimś )- opłata za wjazd x1 (40zł) 9.Śliwa & Marta - opłata za wjazd x1 (40zł) 10. Sebo_Wroc & Junior - opłata za wjazd x1 ( 40zł. ) 11. Nem i Edka - opłata za wjazd x1 ( 40zł. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Przypominam o wpłatach na konto za udział w zlocie na torze bezpośrednio na konto Krisa z Grupy Zachód - tytuł przelewu zgodnie z przyjętą konwencją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Przelew zrobiony:) Do zobaczyska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 torze kasa poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 zapomnial bym ale zaraz wplacam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Mordulec, dostaniemy jakieś potwierdzenie, że przelewy doszły prawidłowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Mordulec, dostaniemy jakieś potwierdzenie, że przelewy doszły prawidłowo? Renia na bieżąco uzupełnia wpłaty , podgląd jest pod tym linkiem : http://bmw-gz.pl/viewtopic.php?p=3632#3632 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Renia na bieżąco uzupełnia wpłaty , podgląd jest pod tym linkiem : http://bmw-gz.pl/viewtopic.php?p=3632#3632 Taaa ciekawe gdzie uzupelnia skoro wplacilem 04 kwietnia a dalej widnieje, ze nie wplacilem a mamy 12sty kwiecien. Przelew idzie 1,5dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Dzięki, będę tam zaglądał czy wszystko OK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Taaa ciekawe gdzie uzupelnia skoro wplacilem 04 kwietnia a dalej widnieje, ze nie wplacilem a mamy 12sty kwiecien. Przelew idzie 1,5dnia Kevin, wydaje mi się, że jesteś zaznaczony jako zapłacony. Ja dzisiaj przelałem kasę i będę obserwował czy coś się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Kevin przecież masz odfajkowane na zielono że zapłaciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Aaa to kolory pomyliłem bo wczesniej pisaliscie, ze nie zaplacilem tylko ja ;p Młody to się kręcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 coś sporo osób jeszcze kasiorrrki nie przesłało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Od nas przelew poszedł wczoraj wieczorkiem , wiec pewnie jutro zaksięgują Ale fakt lista trochę mało "zielona" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 żeby sami organizatorzy tak się ociągali z wpłatami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi