Nogus Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Witam Wszędzie czytam , że zawieszenie tylne w compact(e36) jest inne niż w pozostałych E36 , czym się różni ??? A w związku z tym pytanie czy sprężyny od E36 coupe lub sedan będą pasoały do wersji compact??? Jeśli nie to czym się różnią ??? Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 W Compactach zawiecha z tyłu jest z E30 z tego co kojarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 witam niewiem jak z sprężyny ale amorki są napewno uniwersalne miałem kiedys compakta i robiłem zawieche mam kumpla który siedzi w tym temacie jak chcesz to jutro się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nogus Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Bede wdzieczny jak sie dowiesz czy sprężyny od sedana i coupe podejda do compacta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 niema problemu jutro napewno się odezwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 witam rozmawiałem z kumplem i spreżyny od e36 coupe czy sedan są napewno takie same a więc będom pasowac do compakta jedyna różnica polega na twardosci sprężyn jak będze mięka sprężyna to będzie niżej siedział a jak twarda to wyżej jak bys potrzebował takie sprężyny to mogę ci cos zorganizować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nogus Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Dzięki , czyli rozumiem , że i od coupe i sedana będą twardsze , czyli jak kupie od M powera tył to będzie oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 no niewiem czy od ori emki będą ci pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nogus Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Też mam wątpliwości , ale patrzac na zdjecia to jakoś wszystkie tak samo wygladaja , sam już nie wiem bo do compacta ciężko od M-ki ostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi