rookie Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 (edytowane) Dzisiaj z Podwala spod Sądu został skradziony Compact E36 !!! Sprawa o tyle niefajna, że dwa dni temu sprzedałem to auto chłopakowi z Jelcza a dzisiaj przyjechała jego dziewczyna i auto zostało skradzione !!! Czarny Przyciemnione szyby Rejestracja DW1221U Znaki szczególne: lotka hella na klapie, duże opony zimowe 16stki ;/ Jeszcze widoczne ogłoszenie na otomoto http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C17155883 C17155883_1.jpg C17155883_3.jpg C17155883_6.jpg Edytowane 18 Lutego 2011 przez rookie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Jaaaaaa to ładnie peszek, a do tego bedziesz musial udowodnić swoją niewinność.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rookie Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 jezuuuu haha ale jaja złapali we Wrocławiu gościa w ostatniej chwili, szkoda by mi było gdyby pocięli !!! Policja jednak dała rade !! proszę admina o zamknięcie wątku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 No nareszcie cos sie naszym sluzbom udalo... a auto ogolnie cale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Super, że sprawa zakończyła się pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rookie Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 szczerze powiem, że jestem w szoku że złapali gościa, jakiś fachowiec ponoć miał zestaw kluczy serwisowych do różnych modeli bo otworzył bez problemu ;/ Ponoć 4 skrzyżowania dalej od miejsca w którym zostało skradzione (parking strzeżony pod Urzędem Stanu Cywilnego, śmierdząca sprawa i tak dla mnie bo cieć mówił że NIC NIE WIDZIAŁ a później zaczął mówić, że dopiero co przyszedł do pracy!!! Jak dowiem się który to był dokładnie parking to dam znać kto wie może jakiś dziwny układ tam jest!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 (parking strzeżony pod Urzędem Stanu Cywilnego, śmierdząca sprawa i tak dla mnie bo cieć mówił że NIC NIE WIDZIAŁ a później zaczął mówić, że dopiero co przyszedł do pracy!!! Jak dowiem się który to był dokładnie parking to dam znać kto wie może jakiś dziwny układ tam jest!!!) Z parkingu strzeżonego , no to ładne kwiatki ... tego kolesia ustrzelili na mieście czy w skrytce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rookie Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 na mieście, ale sprawdźcie pod wieczór wątek bo wpisze wszystkie szczegóły który to parking w ramach ostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Jestem pod dużym wrażeniem ,ze naszej szanownej policji udało się coś odzyskać... bo jak z tym bywa to każdy z nas wie. A tak swoja droga rookie to sporo nieprzyjemności wynikających z zaistniałej sytuacji Cie ominęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 do dobrze ze tak to sie skonczylo i w pore sie znalazla zanim poszla na szchaby teraz dowiedz sie ktory to typ i sam go przerob na schaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rookie Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 ok więc tytułem wyjaśniło się kilka spraw, przypomnę tylko fakty środa - sprzedaje auto parze z Jelcza Laskowic piątek - przyjeżdżają do Wrocławia, parkują pod Sądem na podwalu i po 15 min auta nie ma W rozmowie ze mną przez tel. chłopak trochę w panice namieszał bo powiedział, że był to parking strzeżony taki zamknięty, koniec końców wyszło na to, że był to po prostu ten chodnik z płatnym parkingiem naprzeciw Sądu, a za ciecia miał parkingowego, który sprawdza po prostu czy jest parking opłacony. Ale w panice i złości wcale się nie dziwie ;/ Prawda jest taka, że z rozmów z policją wyszło, że mimo wszystko Wrocław ma naprawdę niezły system monitoringu łącznie z automatycznym rozpoznawaniem rejestracji więc o ile się szybko da znać po kradzieży i nie wpakują auta w jakąś chłodziarkę szansę na szybkie ścignięcie dziada są duże. Więc tak jak mówicie i mnie ominęła dziwna sprawa jako sprzedającego i ktoś może się cieszyć autem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekZG1 Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Gratulację dla policji, normalnie ciarki mnie przechodzą jak widzę po forum co się dzieje we Wrocławiu... aż strach do Was jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Gratulację dla policji, normalnie ciarki mnie przechodzą jak widzę po forum co się dzieje we Wrocławiu... aż strach do Was jechać. Mysle ze to nie tylko u nas sie dzieje, tylko wszedzie. Gdyby np w Zielonej byla strona internetowa ktora dawalaby info za kazdym razem jak jakis samochod zostalby skradziony to tez bys sie zdziwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekZG1 Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 No strony takiej nie ma, lub ja o jej istnieniu nie wiem ale widziałem temat że w Nowej Soli ukradli BMW więc blisko. a złodzieje są wszędzie... jest auto i nie ma auta... a widzę po forum że zderzaki to już norma, u mnie w ZG słyszałem że kradną halogeny ale tylko oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 W ZG ostatnio oprócz tradycyjnie kradzionych a4, a6, passatów i golfów (diesle) wcięło też nie mniej niż 2 szt. mondeo, zdarza się,że idą francuzy i prują do wielkopolski. Jak się dowiedziałem pod koniec ubiegłego roku, że poszły dwie Bumy, to się zaniepokoiłem... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strukol Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Jak by nie było - mamy we Wro nieco bezpieczniej - jeden "gagatek" odpadł. Zatem można nieco odetchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekZG1 Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 W ZG ostatnio oprócz tradycyjnie kradzionych a4, a6, passatów i golfów (diesle) wcięło też nie mniej niż 2 szt. mondeo, zdarza się,że idą francuzy i prują do wielkopolski. Jak się dowiedziałem pod koniec ubiegłego roku, że poszły dwie Bumy, to się zaniepokoiłem... :evil: No nawet nie widziałem że się tak dzieje u nas w mieście, ale będę się miał na baczności:) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi