TDSerek Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 namiary na szybkie i tania wymiane sprzegla tylko jutro super wazne... moj tds...sprzeglo mam swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 mówiłem ci gdzie ci powinni tanio zrobić! Nie mam gg mam zrypanego kompa wiec tam ci nei powiem ale chyba zapamietałes :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 a ile w ogóle wynosi koszt wymiany???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 zależy, najlepiej zadzwonić/podjehcac i sie dogadać. ALe nie są drodzy, a znają się, mają pojęcie o tym co robią i rąbią często tłuste fury więc można im oddac auto. Ja u nich robiłem sprzegło, ostatnio mój dziadek w Lanosie tam robił. w serwisie chcieli 1000zł za wymiane kpl. sprzegła. Znacyz razem z czesciami itd. Tam zrobili to za 500zł chyba! :shock: Serwis chcial chyba 500zł za robote (pogieło ich :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 ta bueuhe i wcale sie nie dziwien sprzeglo do buni sachs kosztuje kolo 800 pln na allegro da sie kupic za 550 ja kupilem jeszcze taniej ale chodzi o to ze w sumie nie podales ceny za ktora da sie zrobic tak czy siak robie juz gdzie indziej bo i tak mi sie juz tak nei spieszy jak przed hradcem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi