patryk konin Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 (edytowane) Witajcie przymieżam się do zakupu takiej kiery i zastanawiam się ile jest rodzajów jak to wychodziło w oryginale i jaka powinna być śr do E30 bo pewnie są różne znalazłem na allegro 2 i widze że się różnią bo jedna jest obszyta a dróga nie jak to jest z tym obszywaniem czy we fabryce robili obszywane i nie czy jak obszyje takąco nie była obszyta oryginalnie to czy nie bd zbyt gróba być może to głupie pyt ale niechce wydać 150/200zł i potem żałować pozdrawiam kiera nie obszyta http://moto.allegro.pl/kierownica-bmw-e36-e30-e34-m-technic-ii-i1445291782.html i ta obszyta http://moto.allegro.pl/kierownica-m-technic-ii-bmw-e32-e34-e30-stan-bdb-i1449036788.html Edytowane 17 Lutego 2011 przez patryk konin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Ta ze 400zł jest chyba po raz 59 i pół na allegro ta za 149 zł.... Nie i ma M Co do rozmiarów to moge jutro zmierzyć. Jeśli chodzi o obszycie to można było zamówić z kolorowymi nićmi. Ja za swoją MT2 z nową skórą i kolorowymi nićmi zapłaciłem 185 zł, ale miałem farta bo szukałem takiej kiery 2 lata i przez ten czas tylko raz taka okazja się trafiła!!! Przy zakupie musisz zwrocić uwagę na wieloklin i nabę bo w E30, E34 E32 były takie same do pewnego roku (nie wiem) potem znieniła się naba i np. od e36 już nie pasuje. Jak chcesz do E30 to tył kiery ma wyglądać jak w MTI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 (edytowane) te diwe kierownice nie beda pasowaly do e30tki, do e30tki musisz szukac kiery z ramonami pod katem 90stopni (+/-), te kierownice beda mialy inny wieloklin kiera do obszycia (do e30) to koszt 130-200zl, obszyta nawet 350-450zl wiec warto kupic jakas wytarta z ladnym srodkiem i obszyc EDIT tu masz kiere pasujaca do ciebie: http://allegro.pl/kierownica-m-technik-ii-bmw-e30-e34-e32-e28-e12-i1452079781.html jak widac aktualnie jest jedna na allegro - wiec to niezly rarytas porownaj te dwie foty : ta pasuje (zwroc uwage na ramiona) a ta nie --- jest to najprostszy sposob aby rozpoznac kiere do e30tki - posiadles wlasnie nadludzka wiedze Edytowane 18 Lutego 2011 przez tazunio 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Tazunio, i jak tez wlasnie posiadlem te nadludzka wiedze. Wlasne to info bylo mi potrzebne bo szperam czasami szukajac okazji do e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 a to jeszcze nie wszytsko... bo wychodzily dwa "rozmiary" tych kierownic, mniesza do e30tki i wieksza do e32,e34 36cm srednicy ma ta do e30tki, a wieksze maja 38cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ....e36 tez mialy te mniejsza srednice. Od e36 pasuja kiery do e34 wyprodukowane po kwietniu 94 jesli pamiec mi dobrze sluzy, dlatego jesli masz e34 po 04.94 i chcesz miec nieco mniejsza keirownice, to problemu nie ma bo do e36 kierownic jest jak nasrac . O tak o, zebym tez cos dodal od siebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Niezłe info z tymi ramionami!! Niegdy na to uwagi nie zwracałem aczkolwiek raz prawie kopiłem właśnie nie pasująca do E30 MT2. Tajna wiedza została ujawniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Patryku, gdybys nie kupowal te kierownice to prosze daj znac, bo nie ukrywam ze takiej perelki szukalem do siebie, a w parade nie lubie wchodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ja mam sposob na takie rarytasy "trza" obczajac ogloszenia tanich beemek... e30tka powiedzmy stoi na allegro za 3000zl i ma na pokladzie kiere MT II, wiec proponujesz facetowi wymiane + doplate, ten ktory nie wie co ma odda za 150zl bo pomysli, ze robi dobry interes, a jak ktos jest w temacie to najnormalniej nie opcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 hehe czułem po kościach że to nie taki prosty temat i można się łatwo naciąć Dzięki za info woz z kąd pieniądze nie zapłaciłem jeszcze za felgi i el szyberdach więć możesz ją śmiało łykać swoją drogą to chyba mało kto by się zapytał lijo1979 masz gdzieś może fotke jak wyglądają te kolorowe nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 W razie czego obszycie E46 kiere dawałem ( ładna robita ) i tylko 140zł 3 godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Witam, szykuje sie ciekawa historia bo czytajac temat o tej kierownicy wlazlem na allegro w poszukiwaniu BMW na sprzedaz z taka kiera i znalazlem pojechalem i kupilem cale auto BMW E34 2.0 M50... i teraz niewiem co z nim zrobic kiere wezme a jakies tam skorzane fotele drewno i reszta auta zostanie... Jutro wzuce fotki a stan auta jest dobry i troche mi go szkoda na czesci... Auto kupilem za cene kierownicy :-P:-P:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 heheh fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 nici ale ///M i perforowana skóra;) teraz myślę jeszcze o obszyciu środka kiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Tomaszeks, to sie dopiero azywa hardcore! Pojechales po kierownice i kupiles cala fure? Stary, chyle czolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Tomaszek ale bez papierów? E34 w cenie kierownicy? Zaje...scie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 właśnie tak bd miał obszytą kiere jak kupie tylko czarna ja sie cieszyłem jak wyrwałem sportsize za flaszke a tu widze lepsze interesy odchodzą pokaż fotki tej Piątki może coś poprzekąłdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Sportsitze za flaszkę? Bm za kierę? Skąd Wy do cholerki takie okazje trafiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Dopiero znalazłem czas żeby zrobić fotę i odwiedzić forum a tu widzę niezłe historie są opowiadane U mnie wygląda to tak (robione telefonem): 20110219029.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Tomaszek ale bez papierów? E34 w cenie kierownicy? Zaje...scie Komplet dokumentow. aktualny przeglad i aktualne ubezpieczenie, wbity hak w dowod...:-P za 15min wzuce fotki na prezentacje naszych pojazdow:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 A zdradzisz za ile wyrwales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Tutaj jest zaprezentowane jak sie skonczyl zakup kierownicy... http://www.maxbimmer.pl/threads/13321-BMW-E34-M50-za-kiere... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Ceny hmm byla okazyjna i wynosila cene kiery i takich foteli na allegro w srednim stanie..... Cena auta duzo nie przekorczyla 1000zl..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 no panowie trzymajcie kciuki bo namierzyłem takiego rarytasa jest szansa wyrwania za ułamek ceny powiedzcie mi tylko jak ją odkręcić żeby nic nie urwać czy wystarczy podwarzyć ten środek (wyrwać) i okręcić kluczem no właśnie jakim ?? chce tam wjechać wykręcić zakręcić sie i wcisnąć ścieme że moja kiera jest wytarta i szukam czegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Sami kombinatorzy na tym forum....:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi