tazunio Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 http://www.bmw.pl/pl/pl/owners/bmw_owners_manual/introduction.html przeczytajcie i wysyłajcie dane <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 http://www.bmw.pl/pl/pl/owners/bmw_owners_manual/introduction.htmlprzeczytajcie i wysyłajcie dane <bmw_1> Fajna sprawa tylko : * Instrukcje Obsługi BMW dostępne są do samochodów wyprodukowanych po 2000 roku. Czuję się trochę dyskryminowany :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 to samo pomyślałem, musimy kupić nowsze a nie starymi trupami jeździmy :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 to samo pomyślałem, musimy kupić nowsze a nie starymi trupami jeździmy :drunk: :lol: to ja już wolę jeździć weteranem bez instrukcji :drunk: jak mi się zacznie przelewać kiedyś z kasiorą to zamiast salonówki kupię sobie 840i ..... .... fuck ale wtedy też nie dostanę instrukcji :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Zamowilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Zamowilem i co się chwalisz ... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 zamówilem z mniesiac temu i nic cisza ale znajomy wyslal przede mna i dostał po 3 tygodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Ale to tylko instrukcja, ja wiem jak się posługiwać swoim samochodem, wolałbym książkę sam naprawiam moje bmw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Też poszło, zobaczymy czy i kiedy dotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 A mi sie przyda, w E60 jest jeszcze pare rzeczy, ktore mnie zastanawiaja i mam nadzieje, ze problem sie rozwiaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Heh w sumie to masz rację Czechu, zawsze po polsku to nie po norwesku byłoby mi łatwiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Ale to tylko instrukcja, ja wiem jak się posługiwać swoim samochodem, wolałbym książkę sam naprawiam moje bmw. do e39 mam w PDFie,wrzucić ci gdzieś?,po angielsku mam też "service manual"czy jakoś tak,warsztatowa instrukcja napraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słowik Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 frajerzy przysłali mi instrukcje na meila w pdf.... myslalem ze dostane ksiazke poczta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 To samo mialem napisac... czyli juz wiemy jaki jest haczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 frajerzy przysłali mi instrukcje na meila w pdf.... myslalem ze dostane ksiazke poczta.... No to czyli prosta sprawa ..... budują sobie potencjalną bazę danych klientów ) Za frajer dostają Imię Nazwisko maila itp :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Ale nie powiem, kilka rzeczy mi sie i tak rozjasnilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Tak jak ktos wspomnial - reklamowanie sie zaczelo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 I to jest cały majstersztyk ludzi od marketingu ..... dać komuś coś co i tak jest dostępne za darmo ..... a w zamian za to zbudować konkretną bazę danych również za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 I będziecie nękani mailami spamem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 niektórym wysylaja na meil a niektórym poczta http://e46forum.pl/viewtopic.php?f=29&t=2457&hilit=instrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 dzis listonosz dostarczył mi instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ja jak na razie to tylko maile reklamowe dostaje ,tak że lipek. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 w mniedzy czasie też kilka dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Po jakim czasie dostales poczta? A ta mailowa instrukcje tez dostales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Na meila nie dostałem,zamówilem w połowie stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi