Sokol1986 Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Witam serdecznie. Prosilbym o pomoc w kupnie progow do bmw e34 jestem w trakcie remontu generalnego mojej kochanej buni i potrzbuje zalozyc nowe progi maja byc jak najbardziej klasyczne nie zadne obciachowe i gdzie moglbym takowe dostac na allegro jest duzo progow ale mysle ze to shit ktory popeka i odpadnie ;/ potrzbuje czegos naprawde solidnego tak zeby po montazu wygladalo idealnie , prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokol1986 Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 nikt nie pomoze ;/ ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 siema (warto się przywitać w odpowiednim dziale chodzi ci o "reperaturki" progów czy nakładki na oryginał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokol1986 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 bardziej chodzi mi o nakladki na progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 w takim razie tylko od m5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam, Jak będe w polsce następnym razem to ja mam ory z M5 E34, bez listew i spinek ale mozna kupić w ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokol1986 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 za ile bys je oddal jak cos pisz na numer 669717506 chetnie odkupie te progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi