pelton1985 Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Cześć, Mam dzisiaj do zaoferowania komplet ladnych felg do BMW firmy RIAL z rozstawem srub 5x120 Przod to 8" a Tyl 9" Felgi maja Wypolerowane ranty Srodki felgi pomalowane sa na bialo dodatkowo felgi posiadaja robione na zamowienie dekle w raz ze stożkami, opony sa ladnie naciagniete co robi pożądany efekt na feldze. Opony na przodzie starcza co najmniej na 2 sezony a tylnie maxymalnie na 1... Goraco polecam niestety nie mam zdjec na aucie...Wiecej informacji moge udzielic pod numerem tel 661-726-586 lube e-mail danielos880@op.pl Cena dla naprawdę zdecydowanego klienta do malej negocjacji... jak nie odbieram to jestem w pracy... Koszt 2000 zł + ewentualne koszty wysyłki w PL Możliwy odbiór osobisty Wrocław, okolice Jelcza, okolice Oławy. Dla zainteresowanych mogę podesłać więcej zdjęć. Felgi w naprawdę dobrym stanie, proste. Uploaded with ImageShack.us http://allegro.pl/felgi-bmw-16-ladny-rant-polerka-stozki-i1452681714.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi