Nogus Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam Mm mały problem, chciałem wymienić tarczo bębny w E36 compact. Oryginalnie wersja 318(140 kucy). Mam z tyłu takie oto bębny: Problem w tym , że patrząc po modelu auta nie mogę dostać takiej głębokości. Bęben ma głębokość ok 79mm, średnica to 270mm , według katalogów w pewnym sklepie moto nie ma takich do E36 compact. Pomóżcie proszę , może to z jakieś innej bmw. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Compact to specyficzny samochód, ale to chyba lekka przesada, wygląda jak na jakiegoś bliźniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 tu masz w komplecie,tył rozmiar-272x10,głębokość 78mm http://cgi.ebay.pl/BMW-3er-E36-COMPACT-BREMSEN-SET-BELAGE-VORN-HINTEN-/360344515255?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item53e634f2b7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Oryginalna tarcza firmy ATE do BMW E36 Compact 318ti , r.prod. 07.95 - 08.00 , 140KM (103KW) , silnik M44B19 , poj.1895 ccm Wymiary podobne do Twoich. Niewiem gdzie ty pytales o te czesci,ze nie znalezli takich do compacta. ATE to firma produkujaca tarcze i klocki dla BMW. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nogus Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Wielkie dzięki , nie będę pisał gdzie pytałem , ale jak widać nie popisali się. Jeszcze raz dzięki, przynajmniej już wiem , że tak powinno być , bo podejrzewałem poprzedniego właściciela o jakieś dziwne mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie ma sprawy.Poprostu kliknij "Dziekuje" na dole mojego posta . Ale musze przyznac,ze ten beben naprawde wyglada mega. Pasowal by do felgi i opony widocznych w tle Twojego zdjecia . pozdrawiam P.S. Jakbys byl w niemczech to pomyslalbym,ze pytales o ten beben w sklepie ATU :lol:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi