Heno Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Orientuje się ktoś może gdzie we Wrocławiu dostane na miejscu TDU2uklon_bmw najlepiej gdzieś blisko autostrady żebym nie musiał jechać w samo centrum:) bo już łatwiej będzie zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ja nie mam pojęcie gdzie we Wrocławiu można kupić, ale ja dopiero co ją wyłączyłem bo już mnie oczy bolą. Gra mi się mega podoba, warto było czekać tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 A zamawiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ok TDU2 kupione czekam na przesyłkę a żeby nie zakładać nowego tematu gra ktoś w tę grę na PC w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 a w MM nie było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Co to jest MM? sklep Media Markt? Patrzyłem na necie to nie znalazłem tylko do PS3 za 199pln,a tak to dzwoniełem po sklepach w opolu i jest ale na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Ja kupiłem w saturnie. Ale jakooś tak nie do końca to mi się podoba, jakieś za trudne dla mnie, dziwnie jakoś się ta Lancia prowadzi. Pomęczę trochę i sprzedam Kosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Gra ktoś jeszcze? może jakieś spotkani?e można by założyć klub i pośmigać razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 A Beem tam nie ma chyba, no nie? W poprzedniej o ile dobrze pamietam nie bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 A Beem tam nie ma chyba, no nie? W poprzedniej o ile dobrze pamietam nie bylo... X5 chyba jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Niema beemek, a przynajmniej ja się nie spotkałem a mam już dość dużą cześć gry wszystkie wyścigi, a bomb zostało mi 6 do zrobienia więc już końcówka, w sumie teraz bym pośmigał ze znajomymi. W poprzedniej wersji tez nie było BMW ale można było podmienić, ja za mercedesa wrzuciłem sobie e46 m3 tylko fele miałem z mietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi