Kosa520i Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Słuchajcie mam taki mały problem przy każdym włączeniu zapłonu w mojej bmce włącza się również telefon i pisze sim-karte czy coś takiego za każdym razem muszę go wyłączać bo mruga na pulpicie kontrolka od tel. Dziś kupiłem kartę sim z orange startową i miałem nadzieje że przestanie mrugać kontrolka niestety kontrolka dalej mruga a tel wyświetla sim-karte prufen. Nie chodzi mi oto jak go uruchomić bo i tak nie będe z niego korzystał tylko jak zrobić żeby tel się nie załączał i nie mrugała kontrolka od niego. Pozdrawiam pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marias242 Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 (edytowane) Witaj.Problem polega na tym że obecne karty sim pracują na 5Volt,a w Twoim aucie tel.potrzebuje karte na 3Volty.Z tego co wiem to tylko Era może ją dla ciebie zrobić.Zeby telefon przestał działac musisz wyciągnąc wtyczke przy samym telefonie i po problemie.pozdrawim. Edytowane 14 Lutego 2011 przez marias242 dopis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa520i Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 ok dzięki spróbuje . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobiii Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 wkladajac karte do gniazda pod sluchawka nie zadziala w bagazniku po lewej stronie jest nad nadkolem skitrana centralka GSM wloz tam karte i dziala od razu u mnie chula bez zarzutu a mialem ten sam klopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobiii Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 A i na dotatek po wlozeniu polskiej karty u mnie od razu wskoczyl polski jezyk na sluchawce ale na monitorze jest dalej po angielsku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa520i Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 ok zobaczę dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa520i Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Wielkie dzięki skrobiii zrobiłem tak jak mówiłeś i jest git malina wszystko działa dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Wielkie dzięki[/url] Fajnie, że rozwiązałeś problem. Podziękuj koledzie wciskając znaczek z kciukiem pod jego postem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fastandhurry Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Wielkie dzięki skrobiii zrobiłem tak jak mówiłeś i jest git malina wszystko działa dzięki witam! Podłącze się pod temat ponieważ miałem identyczne problemy.Również przeniosłem kartę do centralki z tyłu i owszem telefon pokazuje że jest sieć (play ) i jest na wyświetlaczu dziwna strzałka u dołu i to wszystko.Klawiatura nie działa można sobie wciskać i nic.Czyżby to sam telefon był winny tzn. klawiatura nie funguje?Jak ktoś wie proszę pomóc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi