Tommy Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Korzystaliście? Którą polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 ja słyszałem tylko o tej w Jetronicu na opolskiej, ale nie wiem ile taka przyjemnosc pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 ja słyszałem tylko o tej w Jetronicu na opolskiej, ale nie wiem ile taka przyjemnoscpozdro Bardziej mi chodzi o jakość odczytów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 W Jetronicu jest ful profi ale nie chce skłamac co do ceny wydaje mi sie ze 300zł . Z tego co wiem to druga jest w żernikach wrocławskich w firmie Cetronic ale nie znam dokładnie ceny ale byla nizsza niz w Jetronicu . <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 cetronik to koszt 150 pln o ile pamietam... obie prawde ci powiedza <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Znacie dokładnie namiary na tego cetronika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Znacie dokładnie namiary na tego cetronika? poszło PW do Ciebie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 tommy jest link na naszej stronie glownej do nich... www.degeneracja.pl po prawej stronie firmy i sponsorzy ajj pozdro http://www.c-tronic.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Dzięki za namiary - Serkowi i Maltanorwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 t omoze jakies wspolne hamowanko ?? moze jakis rabat by był pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 t omoze jakies wspolne hamowanko ?? moze jakis rabat by byłpozdro Spoko. Pisze się. Może w przyszłym tygodniu? Będę we Wrocku we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 hmm nie wiem czy we wtorek bede juz mial autko gotowe, a po drugie czy automata mozna hamowac? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 A ja bym chetnie pojechał z wami, tylko ktoś mnie musi wziąć. W zamian pokaże fotki mojego samochodu w częsciach. Kurde!! Chętnie bym się wybrał bo nigdy jeszcze nie hamowałem samochodu i fajnie by było zobaczyć. PS. Złożę się oczywiście na benzynę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 eeeeeeeeee :cry: może poczekacie trochę aż czarną strzałę zrobię :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Spoko mogę poczekać Nie spieszy się mi jakoś masakrycznie choć chcę zrobić pomiary bo przymierzam się do czegoś 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi