rush Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 http://allegro.pl/bmw-e36-325-coupe-i1455733571.html jakieś sugestie/uwagi? bo bede ogladal dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 kupiona, zaloze watek i pochwale sie na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No to gratulacje :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgrunt Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Zmień opis "mój samochód" i baner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Zmień opis "mój samochód" i baner Banera nie dostałeś z autem ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgrunt Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No fakt - poczułem się teraz mocno wydymany braciak wysyłaj mi baner !!!!!!!! PS. Forest właśnie miałem pisać do CIebie po prośbie, żebyś sklecił za browarka (przy najbliższej okazji) jakiś fajny baner dla mnie ze zdjęć (już) mojej e46 - pewnie jakieś masz - dałoby radę? Sory za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flypaperr Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Gratulacje,osobiscie za 100% orginalnosci warta uwagi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Grunciak Senior mogę coś pokminic ale Twój braciak ma talent do robienia banerów Jak nie pomoże to ja się tym zajmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 przeciez moj brat nie moze miec banera bo nie jest conajmniej przyjacielem forum a ja zmienie jak cykne jakas fajna fote, moze jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 no rush gratulacje to teraz zapowiada sie kolejny gruby projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Mati po to sprzedalem swoja braciakowi i kupilem ta zeby dluzszy czas nie ladowac w auto kasy, bo teraz musze odkladac, wiec to na pewno nie bedzie gruby projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 No to gratuluje, niech hula bezproblemowo przez ten czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi