tazunio Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 straszny syf się zrobił w galerii... mechanicznej :mrgreen: na jedenaście tematów, cztery z d..py wzięte - może by tak wiosenne porządki :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja to bym ogolnie mozliwosc pisania w galerii dal tylko pewnej grupie... Bo jakis obled sie robi, chociaz ja nadal czekam az ktos tu sie przywita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Posprzątanie to jedno , ale tak sobie teraz myślę , ze POWITANIA powinny być oddzielone od Galerii i Buma Design , tzn oddzielna podgrupa na forum , wtedy może by było mniej pomyłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 ja to bym wywalil Powiatania i zrobil tylko temat, kazdy nowy tam by sie przywital bez odpowiedzi i nie bylo nabijania postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 W sumie Kosa dobrze mówi, nie musimy każdemu nowo zarejestrowanemu pisać "cześć" wszyscy po kolei. Wielu z nich poźniej znika z forum, nigdy więcej się nie pojawia. Zróbmy wspólny temat, gdzie każdy po kolei może wpisać skąd jest, ile ma lat, czym się zajmuje, ogólnie coś o sobie i tyle, żadnego odpisywania, ciągnięcia tematu, wrzucania fotek w przywitaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Tez kiedys myslalem o takim czyms, bo szczerze mowiac ja np. spogladam tylko po to, zeby zobaczyc jakie nowe auto sie na forum pojawilo, a czasem jest nawalone z 7 tematow i tak tylko odhaczac trzeba. Jesli moge, to proponuje temat zbiorczy, kazdy kto sie rejestruje ma jeden temat, wita sie pisze co i jak i to wsio. Ale nadal proponowalbym rowniez, jesli jest taka opcja, zeby pisanie w galerii nie bylo dostepne dla kazdego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi