Nogus Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Znalazłem sprężyny do E36 compact firmy AP. Z racji tego , że nie chce zbyt nisko to mam pytanie. Wiem , że compacty stoją równo z przodu i tyłu wręcz lekko z tyłu siadają , tak wiec czy jeśli kupie springi -40/00 to nie bedzie zbyt dużego klina??? Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 AP ale progresywne? Jak chcesz do KJS to od razu idź w np. coś takiego http://allegro.pl/bmw-e36-seria-3-sprezyny-sportowe-nowe-i1368589208.html To był pierwszy lepszy link z gogli do sklepu i na KJS...... Działają wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nogus Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 A czy -40/40 to nie bedzie zbyt nisko??? Pytam bo to moje pierwsze bmw , mam teraz jakiesspringi niższe , ale jest zbyt nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Moim zdaniem jeśli na serio chcesz się bawić w KJSy to szukaj sprężyn z M-technika + bilstein B6 i będziesz zadowolony nie będzie za nisko ale auto będzie się trzymało drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nogus Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Z tego co szukam to m-technic ciężko dostępny jest. Może ktoś ma namiar na jakieś springi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi