rush Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 ja swoje wnioski wyciagnalem, a powiedzcie mi Wy co mozecie powiedziec o niej na podstawie zdjec, jak sie uda to jutro sobie ogladne.... http://otomoto.pl/bmw-325-coupe-1-wlasciciel-w-kraju-C17438806.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Cos malo przejechane jak na ten rocznik. Chodzi tu o pierwszego wlasciciela w Polsce ? Ogolnie nie wyglada zle,tylko z ta kiera cos mi tu nie gra. Byly takie montowane w E36 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 e36? no juz moglismy sie zamienic a tak powaznie to powiem ci ze wizualnie prezentuje sie ok. moze mi sie tylko wydaje ale tylny zderzak jakos dziwnie lezy- ale pewny nie jestem. srodek tez raczej zadbany ale troszke bidny. szkoda ze koles nie wrzucil fotek serducha. poza tym wizualnie jest ok- kolorek suuuper mysle ze warto obejrzec ale z tym przebiegiem to juz przesadzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 za te pieniadze nie licze na cuda teraz mam wazniejsze plany finansowe dlatego sprzedalem swoja, ale chcialbym w okresie przejsciowym przed zakupem wymarzonego 330Ci, czyli z 3 moze 4 lata, pojezdzic dalej mocnym bmw, ktore nie musi byc wychuchane, oby sie za bardzo nie sypalo, dlatego takie cos jest spoko alternatywa mati ja ze starszych bet to tylko coupe albo chociaz z motorem minimum 170KM mniej wiecej wiem na co patrzec przy ogledzinach ale moze moglibyscie podpowiedziec jak zdiagnozowac poprawna lub niepoprawna prace silnik w takiej furze...? i tez czy ogolnie przy e36 na cos kokretnego zwrocic uwage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 A nie myślałeś by pogadac z Kevinem i poszukac czegoś w Niemcowni ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 juz do chlopa pisze a ta jest z Lubina to podejsc moge i obczaic w jakim stanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Spoko, wiesz ja się generalnie nie znam ale moim zdaniem kupic w Polszy E36 2.5i w zadowalającym stanie to tak jak trafic szóstkę w lotto. Ja wolałbym wysłac kupon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 alesz paskudna,daj sobie z ta padlina spokój,pół samochodu do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 nie wiem jak jest w qp-tach ale jakbys byl na jakiejs diagnostyce to sprawdz koniecznie mocowania sanek bo w e36 lubia sie wyrywac razem z podloga, sprzeglo moze byc dojechane, sprawdz tylne oponki, w tym roku to juz wspomaganie moze sie odzywac i narazie nic wiecej mi nie przychodzi do glowy. a co do pracy silnika to musisz to zbadac osluchowo i przy silniku i za autem bo po obrotomierzu nie zobaczysz minimalej nierownej pracy. no i musialbys sie przejechac i zobaczys na wlasnej du*ie czy nic nie bile, nie puka, nie stuka itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Kiera od e34. Przebieg krecony, zdjecia ni w pipe ni w oko. Tyl byl ruszany (widac po klapie z tylu, miedzy klapa a blotnikiem z jednej strony wieksza szpara niz po drugiej). Nie ladowalbym sie w nia. A co z e30? A tak BTW, nawet na chlopski rozum. Czy naprawde myslisz ze samochod z autentycznym przebiegiem 150tys by kosztowal 6900? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Kiera od e34. Przebieg krecony, zdjecia ni w pipe ni w oko. Tyl byl ruszany (widac po klapie z tylu, miedzy klapa a blotnikiem z jednej strony wieksza szpara niz po drugiej). Nie ladowalbym sie w nia. A co z e30? e30 nikt nie chce pogoladac chociaz auto z wrocka to przestalem o niej myslec i szukam sobie cos blisko A tak BTW, nawet na chlopski rozum. Czy naprawde myslisz ze samochod z autentycznym przebiegiem 150tys by kosztowal 6900? w zyciu nie wierze w jej przebieg ani w bezwypadkowosc, w cuda nie wierze, ostatnio ogladalem lepiej prezentujace sie na zdjeciach 328i i od razu zrezygnowalem, ale skoro jest to na miejscu to podejde ogladnac, nic mnie to nie kosztuje a moze trafi sie sztuka ktora da rade 2-3 lata pojezdzic jakbym szukal konkretnej sztuki e36 to na pewno nie w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 może nie na temat, ale... http://allegro.pl/bmw-e30-325-coupe-m20b25-i1455735589.html ciekawa e30tka z twoich okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 W Lublinie? To faktycznie Rusha rejony Autobus z Wrocka o 21.00, na miejscu o 5.30 rano Ale 0,7 Żałądkowej Gorzkiej znacznie umila podróż. No i mają tam dobre furacze, ja swoją przywiozłem właśnie z Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 coś qwa dzisiaj zakręcony jestem chyba muszę się położyć :lol: :drunk: sorry rush za śmiecenie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 luzik, chciales pomoc, ale po pijaku nie jest to latwe ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 e30 nikt nie chce pogoladac chociaz auto z wrocka to przestalem o niej myslec i szukam sobie cos blisko SPoko nie dalem rady czasowo w tygodiu, ale rano bede wiedzial jak weekend wyglada i moze uda mi sie ruszyc cztery litery i podjechac do kolesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja Wozu mogę sie wybrać z Tobą, studiuje na Grunwaldzkim (jutro mam zajęcia), mogę wziąść miernik lakieru i jak bede miał tzw "oczko" na zajęciach możemy podlecieć do kolesia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 podaj numer do siebie. To wszystko zalezy jak sie u mnie bedzie dzialo w domu. Mamy gosci okolo 13, wiec jesli posiedza krocej to bede mogl podjechac i zerknac, a jezeli dluzej, to raczej w niedziele jak bedzie jasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 alesz paskudna,daj sobie z ta padlina spokój,pół samochodu do malowania Zgadzam się , dodatkowo ruda podjada przednie błotniki na dole , na moje oko mina ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 obejrzana, odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 (edytowane) . Edytowane 13 Lutego 2011 przez chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi