mikser77 Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 witam! nie dziala dmuchawa, wymienilem rezystor i szczotki i dalej nic /silnik 1,8 e36 r.92/ ma ktos pomysl? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniek Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 czesc posprawdzaj kable,bezpieczniki.itp. czasem moze byc wtyczka oberwana...a jak bys potrzebowal kompletny silnik z wiatrakami to mam ..tylko musisz go pomierzyc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdr Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 A czemu wymieniałeś rezystor? Oznaka popsutego rezystora jest taka że działa tylko 4 bieg nawiegu a z tego co widzę Tobie nie działa żaden? Mi padł rezystor kupiłem go już jakieś 3 tygodnie temu tylko jakoś do wymiany mi nie śpieszno ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi