agresiv Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Jaką instalacje do e38 5,4l v12 wiem że sekwencja ale teraz jaka i gdzie jeśli ktoś posiada jakieś info. to piszcie pozdrawiam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Sekwencja jak sekwencja , ale u Ciebie bedzie troche inny problem z tego co pamietam to ktos wlasnie kombinował montowanie instalki do V8 (u Ciebie sytuacja jest podobna V12) tak czy siak wiem ze byl lekki problem ze zgraniem komputerów bo chyba w widlaku sa w sumie 3 komputery sterujace i trzeba poszukac jakiejs konkretniejszej instalki :wink: Jak znajde gdzies tego posta to wkleje jak wygladał montaz w V8 <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresiv Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 ok będe czekał dzięki za szybką odp. uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Kiedys patrzyełm w jakis cennik instalek lpg to koszt do tkaieog silnika to podobno 12.000zł! Nie wiem czy to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Polecam firmę JAKART przy Legnickiej - tydzień temu zakładałem u nich LPG - to fachowcy - koleś potrafi doradzić, a i cena nie poraża - jest tylko jeden minus - od dzisiaj mają 2. tygodniowy urlop <bmw_1> A zaraz obok JAKARTu jest warsztat specjalizujący się w Beemkach - może tam warto zapytać ?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Polecam firmę JAKART przy Legnickiej - tydzień temu zakładałem u nich LPG - to fachowcy - koleś potrafi doradzić, a i cena nie poraża - jest tylko jeden minus - od dzisiaj mają 2. tygodniowy urlop <bmw_1> A zaraz obok JAKARTu jest warsztat specjalizujący się w Beemkach - może tam warto zapytać ?? Pozdro ja mialem przyjemnosc trafic do drugiego warsztatu pod ta marka...na ul.Dlugiej do niedawna tez myslalem,ze sa dobrzy w tym,co robia...ale.... kilak razy bylem swoja bunia u nich na regulacji gazu... gdybym sam nie wzial sie tam u nich do roboty,to nikt by nie zauwazyl,ze reduktor podaje najpierw za malo,a po przekroczeniu 2500 obrotow za duzo gazu... ogolnie stwierdzili,ze nie wiedza,dlaczego tak ejst,ale ze reduktor na pewno jest ok... pytalem o druga srube regulacyjna w reduktorze (BRC) ,to mi powiedzieli,ze to taka zgrubna regulacja skladu mieszanki wolnych obrotow... no wydalem 2 razy po 30zl i dalej auto palilo mi min 22 litry LPG na trasie,a po miescie 35 litrow... rozmowntowalem reduktor sam i co sie okazalo??? ..ze ta niby zgrubna regulacja skladu LPG wolnych obr,to jest glowna regulacja wydajnosci reduktora ... a ze byla wkrecona na maxa,to silnik nie mial sily ruszac normalnie membrana w reduktorze (no chyba,zeby dobry odkurzacz podlaczyc) w kazdym badz razie zmontowalem,wyregulowalem wszystko na sluch i o dziwo na trasie przy wciskaniu pali 16 litrow LPG teraz sie zastanawiam,co im powiedziec,jak do nich pojade pogadac o nieprofesjonalnej obsludze klienta,za ktora zostal skasowany nawet takie pieniadze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 No ja bym ich poprostu delikatnie mówiąc lekko zj...ł ale tak przy klientach żeby słyszeli. Też akurat ich nie mogę polecić gdyż w ojca "5" odwalili lekko fuszery i co najgorzej nie chcieli się do tego przyznać. Osobiście polecam gości na Bogusławskiego kórzy to regulowali po jakarcie niedoróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Jaką instalacje do e38 5,4l v12 wiem że sekwencja ale teraz jaka i gdzie jeśli ktoś posiada jakieś info. to piszcie pozdrawiam :twisted: w zabkowicach śląskich jak zakładałem gaz to widziałem u nich zdjęcia 2 beemek z silnikami v 12.podobno goście żeby to założyć przyjeżdzali do nich z dosyć daleka :roll: .ale któż to wie :roll: i z tego co wiem na instalka nie była na sekwencji .ale jakbyś chciał to mogę gdzieś wygrzebać ten numer :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 ja mialem przyjemnosc trafic do drugiego warsztatu pod ta marka...na ul.Dlugiej do niedawna tez myslalem,ze sa dobrzy w tym,co robia...ale.... ... JAKART na Długiej nie ma nic wspólnego z JAKARTEM na Legnickiej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresiv Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 łazik, WITAJ ŁAZIK JAK MOŻESZ TO POSZUKAJ TEGO NR. BYŁBYM WDZIĘCZNY MOŻE ONI COŚ WYMYŚLĄ POZDRAWIAM uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 siemka .numer to 501 558 123 <bmw_1> .ale zadzwoń bo nie jestem pewien :wink: .pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi