beaver79 Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 (edytowane) Taka Skłodowska-Curie np, dla nauki poświęciła włosy od napromieniowania, to mało??? Młody człowieku, tyrknę koło 19.00. Prepare yourself for doom-day )) A czytanie na głos to fajny i efekciarski sposób. I naprawdę pomaga. Edytowane 11 Lutego 2011 przez beaver79 Starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Dobra Pigularz, czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 (edytowane) Ja pytam, to weź 4 żółte i fiołkową... Jak będa problemy z czasami to przygotuj granatową ) BTW. dlaczego to się nazywa "metoda Callana"? przecież to zwykłe rzucenie na głęboką wode, i Polacy super sobie z tym radzą. W odróżnieniu od innych nacji. Jesteśmy jak karaluchy - przetrwamy nawet katastrofę nuklearną - o ile będziemy wystarczająco pijani Edytowane 12 Lutego 2011 przez beaver79 Browar cisnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 pare lekcji nauki u jakiegos korepetytora ? lub korepetytorki ja mam taka jedna :-0 ///M3 mam pytanie. Życie Ci miłe kolego ?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 ... dla dobra nauki ?? myślę , że puści Tylko pytanie jak kto rozumie słowo "nauka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Tylko pytanie jak kto rozumie słowo "nauka" No najlepsze są chyba zajęcia praktyczne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 No najlepsze są chyba zajęcia praktyczne :lol: No cóż trening czyni mistrza :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 No najlepsze są chyba zajęcia praktyczne :lol: Zajęcia praktyczne możesz miec w domu..... Koniec z tym Off Topic'iem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 ... dla dobra nauki ?? myślę , że puści jak nie to sam się puści dobra żarcik, bo się Sandra poddenerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 jak nie to sam się puści dobra żarcik, bo się Sandra poddenerwuje Jest świadom tego, co by się wtedy stało, także myśle że tego nie zrobi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 (edytowane) Trzeba było pisac na pw. Teraz Młoda mnie nie puści bez przesady ! ja duzo pozapominalem od szkoly sredniej.. teraz wybieram sie na studia.. i chodze na korki i po paru lekcjach duzo sobie przypomniałem zaczyna od podstaw , najpierw od spraw oczywistych po rożne czasy ktorych sie uzywa.. naprawde potrafi duzo nałozyc do glowy ///M3 mam pytanie. Życie Ci miłe kolego ?? :mrgreen: pewnie ze miłe , szybko uciekam w razie czego tez mam kobiete i wie ze jezdze tam sie uczyc ANGIELSKIEGO dziolcha jest w porzadeczku po 2giej lub 3ciej lekcji zaczolem sklejac zdania a po tak dlugim czasie po szkole zapomnialem praktycznie wszystko w specjalnie zalozonym zeszycie wypisuje wszystko w sposob zrozumialy dla kazdego poprawia jesli jest błąd w wymowie dykcji itp Edytowane 13 Lutego 2011 przez ///M3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 jezdze tam sie uczyc ANGIELSKIEGO dziolcha jest w porzadeczku masz jakieś foty z, ekhm, zajęć ??? Bo mi też by się może powtórka przydała... Człowiek już tyle zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 masz jakieś foty z, ekhm, zajęć ??? Bo mi też by się może powtórka przydała... Człowiek już tyle zapomniał ekhmm głupio mi siedziec na przeciw niej i jej fotke zrobić wiesz... tak jakos... zalezalo mi na kims mlodym zeby mial podejscie i bratowa zalatwila mi znajoma dziewczyna sie teraz broni robi MGRa z Ang wiec wszystko na świezo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No nieświeże najgorsze Poważnie - najgorsze chyba pierwsze godziny, nie? Człowiek się trochę wstydzi itp...Potem już z górki leci A co do czasów - nigdy tego nie wkuwałem - najłatwiej się osłuchać i MÓWIĆ, bo najgorsze wg mnie to wkuwanie zasad gramatyki i potem zastanawianie się co chcę powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 czy ja wiem czy takie straszne te pierwsze godziny.. .ja nie jestem wstydliwym czlowiekiem a Justyna jest osoba ktora nie krepuje w zaden sposob wiec jest latwy kontakt a to jest ważne. Ma swoj sposob na wbijanie do glowy tez nie ryje na pamieć tylko slucham kiedy ona tłumaczy i pisze w zeszycie notatke z lekcji ktora jest bardzo logicznie rozpisana wiec nie jest zle myslalem ze ciezej bedzie mi to wszystko przychodzic po tej przerwie ale jestem milo zaskoczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Mój anglik wrócił eksternistycznie - po około 6 latach nieużytku wysłano mnie do Hiszpanii na 2 tyg delegację, z Niemcem. miałem do wyboru - niemiecki (leżał wtedy strasznie), angielski (można coś było pokleić) lub hiszpański (też wtedy ani słowa nie umiałem). Poszedł angol, po powrocie Koleżanka-Małżonka mówiła że coś tam nawet przez sen po angolu bełkotałem ) Głęboka woda jest the best... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 no napewno tak jednak mam jeszcze troche czasu i wybrałem jednak korki i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Jak jest czas, to jest komfort... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 ale motywacja mniejsza....w pn Forest zawstydzi niejednego angola...mówieniem po angielsku rzecz jasna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Takiej motywacji Forestowi mógłby polski Rząd pozazdrościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Domyślnie Najszybszy sposób nauki j.Angielskiego ??? Macie jakieś sprawdzone metody szybkiej, za***iście szybkiej metody nauki j.angielskiego? Potrzebuję znac angielski w stopniu komunikatywnym do przeprowadzenia rozmowy telefonicznej "na wczoraj". Sporo rozumiem czytając/słuchając - gorzej gdy mam sam coś powiedziec. Help ??? Sorry,ze sie wtrace troche nie na temat Forest ale jakbys sie uczyl tam gdzie on,to napewno by Cie gosc nie przyjal. : ...i tacy ludzie reprezentuja nasz kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi