Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Taka Skłodowska-Curie np, dla nauki poświęciła włosy od napromieniowania, to mało???

Młody człowieku, tyrknę koło 19.00. Prepare yourself for doom-day ;)))

A czytanie na głos to fajny i efekciarski sposób. I naprawdę pomaga.

Edytowane przez beaver79
Starość

Ja pytam, to weź 4 żółte i fiołkową... Jak będa problemy z czasami to przygotuj granatową ;))

BTW. dlaczego to się nazywa "metoda Callana"? przecież to zwykłe rzucenie na głęboką wode, i Polacy super sobie z tym radzą. W odróżnieniu od innych nacji. Jesteśmy jak karaluchy - przetrwamy nawet katastrofę nuklearną - o ile będziemy wystarczająco pijani ;)

Edytowane przez beaver79
Browar cisnął

Trzeba było pisac na pw. Teraz Młoda mnie nie puści ;)

bez przesady ! :) ja duzo pozapominalem od szkoly sredniej.. teraz wybieram sie na studia.. i chodze na korki :) i po paru lekcjach duzo sobie przypomniałem zaczyna od podstaw , najpierw od spraw oczywistych po rożne czasy ktorych sie uzywa.. naprawde potrafi duzo nałozyc do glowy :)

///M3 mam pytanie. Życie Ci miłe kolego ?? :mrgreen:

pewnie ze miłe , szybko uciekam w razie czego :P tez mam kobiete :) i wie ze jezdze tam sie uczyc ANGIELSKIEGO :)

dziolcha jest w porzadeczku

po 2giej lub 3ciej lekcji zaczolem sklejac zdania a po tak dlugim czasie po szkole zapomnialem praktycznie wszystko :)

w specjalnie zalozonym zeszycie wypisuje wszystko w sposob zrozumialy dla kazdego :) poprawia jesli jest błąd w wymowie dykcji itp :)

Edytowane przez ///M3

masz jakieś foty z, ekhm, zajęć ??? Bo mi też by się może powtórka przydała... Człowiek już tyle zapomniał :D

ekhmm głupio mi siedziec na przeciw niej i jej fotke zrobić :P wiesz... tak jakos... :)

zalezalo mi na kims mlodym zeby mial podejscie i bratowa zalatwila mi znajoma :) dziewczyna sie teraz broni robi MGRa z Ang wiec wszystko na świezo :)

No nieświeże najgorsze :D

Poważnie - najgorsze chyba pierwsze godziny, nie? Człowiek się trochę wstydzi itp...Potem już z górki leci ;)

A co do czasów - nigdy tego nie wkuwałem - najłatwiej się osłuchać i MÓWIĆ, bo najgorsze wg mnie to wkuwanie zasad gramatyki i potem zastanawianie się co chcę powiedzieć...

czy ja wiem czy takie straszne te pierwsze godziny.. .ja nie jestem wstydliwym czlowiekiem :) a Justyna jest osoba ktora nie krepuje w zaden sposob wiec jest latwy kontakt a to jest ważne. Ma swoj sposob na wbijanie do glowy :) tez nie ryje na pamieć tylko slucham kiedy ona tłumaczy i pisze w zeszycie notatke z lekcji ktora jest bardzo logicznie rozpisana wiec nie jest zle :) myslalem ze ciezej bedzie mi to wszystko przychodzic po tej przerwie ale jestem milo zaskoczony :)

Mój anglik wrócił eksternistycznie - po około 6 latach nieużytku wysłano mnie do Hiszpanii na 2 tyg delegację, z Niemcem. miałem do wyboru - niemiecki (leżał wtedy strasznie), angielski (można coś było pokleić) lub hiszpański (też wtedy ani słowa nie umiałem). Poszedł angol, po powrocie Koleżanka-Małżonka mówiła że coś tam nawet przez sen po angolu bełkotałem ;))

Głęboka woda jest the best...

Domyślnie Najszybszy sposób nauki j.Angielskiego ??? Macie jakieś sprawdzone metody szybkiej, za***iście szybkiej metody nauki j.angielskiego? Potrzebuję znac angielski w stopniu komunikatywnym do przeprowadzenia rozmowy telefonicznej "na wczoraj". Sporo rozumiem czytając/słuchając - gorzej gdy mam sam coś powiedziec. Help ???

Sorry,ze sie wtrace troche nie na temat Forest ale jakbys sie uczyl tam gdzie on,to napewno by Cie gosc nie przyjal. :

...i tacy ludzie reprezentuja nasz kraj.