Gość Mordulec Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Wybieramy fotkę BMW lutego 2011 bmw_beer - 1 rok aktywnej obecności na forum - minimum 100 postów (bez działu powitań i offtopika) - minimum 1 obecność na spocie (ale taka bez ściemy ... np. ktoś sobie przyjechał posiedział w aucie z nikim nie rozmawiał ... i twierdzi że był na spocie) - start w konkursie osób które mieszkają na stałe poza granicami kraju będzie rozpatrywany indywidualnie (oczywiście 1-rok obecności i 100 postów będzie wstępem do rozmowy) Z racji tego , że w styczniu prowadziliśmy dyskusję na temat przebiegu konkursu i zasad .... osoby które zarejestrowały się na forum w styczniu 2011 i spełnią pozostałe warunki mogą wystawić swoje auto do konkursu na BMW grudnia 2011 czyli relatywnie zamiast pełnego roku będzie wymagane 11 miesięcy. Osoby które spełniają w/w kryteria : -przesyłają do nas 1 (słownie JEDNO) zdjęcie dobrej jakości w formacie minimum 1280x1024 -po zakończeniu przyjmowania zdjęć rozpoczynamy ankietę w której forumowicze glosują -ogłoszenie zwycięzcy danego miesiąca odbywa się po ankiecie -zwycięskie BMW trafia na stronę główną Proszę przesyłać zdjęcia na mojego maila => mord@go2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Zapraszam do zgłaszania swoich furek na konkurs luty 2011 , chciałbym do 20-22 lutego zebrać fotki i założyć ankietę :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 A ja tak sie zastanawiam..... Dlaczego ten konkurs nazywa sie konkursem na BMW Stycznia/Lutego/... 2011 a nie 2012 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 (edytowane) konkurs to konkurs szczegolu zostaw na kontrole NIKu Edytowane 16 Lutego 2011 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 A musza byc fotki aktualnych Beemek, ktore posiadamy? Czy moga byc jakies fotki poprzednich? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 myślę że aktualnych, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Aktualnych, bo Kosa by wygrał swoją srebrną wszystkie 12 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 A zgłoszeń brak jak na chwilę obecną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Mysle ze kazdy czeka na cieplejsze miesiace zeby porobic jakies foty na alusach, a nie na zimowkach teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 spoko loko Lusis ponton - kazdy czeka na ostatnia chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 A ja jutro zrobię mimo czarnych alu 15 wyglądających jakk stalówki, mimo rdzy i odrapań, mimo mrozu i braku możliwości umycia auta,mimo starego brzydkiego zderzaka itd. A w sierpniu wystawię ją drugi raz już ładną, bo Mordulec mówił że można więcej niż raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ok proszę państwa jest pierwsze zgłoszenie na ten miesiąc : 1.Patryk ... ja wiem że jest zimno nikomu nic się nie chce , ale fotka może być nawet z zeszłego sezonu , czekam na zgłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Chcę wyjść z pomysłem który przyśnił mi się w nocy Czy można by było zrobić listę rezerwowych Beemek tych użytkowników forum którzy nie spełniają wszystkich zasad potrzebnych do wystawienia samochodu np. z powodu za krótkiego bytowania na forum. Gdy nie uzbiera sie odpowiednia ilość BMW żeby można było zrobić konkurs wtedy można wrzucić kogoś z ławki rezerwowych Pozdrowienia z Berlina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Zawsze sie uzbiera.. M3 stoi ale jutro zmienie jej na inne 19stki wymyje zrobie fotki i bedzie może cos z tego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 No to Kevin działaj z tymi fotkami i zakładam ankietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Ok tej nocy naładuje aku i jutro fotosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Ok tej nocy naładuje aku i jutro fotosy I jak z tymi zdjęciami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 I jak z tymi zdjęciami ?? Kevin i fotki na czas... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Kevin i fotki na czas... Dajcie chłopu spokój, wiecie ile trza się lewarem namachać żeby 4 kapcie przełożyć?? PS. Kev, mogę Ci pomóc w sobotę, w ramach czynu społecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Panowie nie ma szans! Cały dzień praca, żona na feriach, na dworz - 14 wiec to jest najgorsze bo rano przed pracą nie umyje fury, ostatnio umylem Coupe to do auta wchodzilem oknem!! Zamarzło... smutno Dobrze ze do konca miesiaca mozna podsylac foto wiec się okaże czy sie uda. beaver79 przyjacielu zobaczymy dziękuję zdjecia zimowe zrobie na tych kolach ale jak umyc to auto a jeszcze na narty ciągną weekend:) poa tym i tak po 14 musze byc za miastem Nie odpocznie dusza i ciało me całe życie zaplanowane jee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Kevin, ale ja też nie miałem jak umyć auta, bo u mnie od kilku miesięcy jest mróz i jeszcze kilka będzie, więc jest brudna, na brzydkich czarnych 15-kach i wysłałem Mordulcowi fotę takiej jaka jest. W sierpniu jak wszystko zrobię, będzie czysta, na 19-kach itd. to wyślę następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Dawac te fotki !!!!!!!! Co jest, nikt nie chce wystartowac w konkursie? Ja dołączyłem, Mordulcu wysłałem foto. Typowo zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Ueeee to juz Forest zwyciezca ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Dobra czekam do 26 lutego i zapuszczam ankietę Trochę tego nie kumam październik / listopad było mega oblężenie bo każdy chciał się załapać na ostatnie konkursy ...... a teraz jak jest luz to nikomu się już nie chce ..... pod koniec roku będzie znowu powtórka z rozrywki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Kazdy na ostatnią chwile, taki byt polaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi