Zyga Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam jak w temacie poszukuje juz od 4 miesiecy ładnego e30 kombi z gazem, po nieskutecznych poszukiwaniach na allegro i wyjeżdzeniu 2 tys kilometrów nie mam juz ochoty jezdzic ogladac te auta bo wiekszość to szroty a sprawe komplikuje to ze nie mam do Lidzbarka 100 czy 200 km tylko 400 a autko z ogłoszenia bardzo mi sie spodobało i mysle i ze jest w miare ok, równiez po rozmowie ze sprzedajacym wynikło ze auuto jest naprawde ok ( ale każdy tak mówi więc sie tym nie sugeruje) byłbym wdzieczny gdyby ktos z okolic Lidzbarka podjechał obejrzec autko czy jest warte zakupu, oczywiscie wszelkei koszty zwiazane z tym wyjazdem pokryje ze swojej kieszeni. bardzo zależy mi na czasie poniżej podaje kontakt do Siebie. Mam nadzieje ze wreszcie dołącze do szczęsliwych posiadaczy BMW:) Dzieki z góry i pozdrawiam wszystkich tel 728 812 212 gg 750 33 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Milo by bylo jakbys podal jakis link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Oj przepraszam zapomnaięm o najwazniejszym:) http://moto.allegro.pl/klasyczek-w-bardzo-dobrym-stanie-i1446472259.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Stary to jest woj. warmińsko-mazurskie, czyli prawie morze a my jesteśmy na południu polski woj dolnośląskie. Z wrocka jest tam ponad 400km. Musisz pytać w klubach z "tamtych" stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi