Wojtas_wrock Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam mam problem pare dni temu przeglądając w domu jeden z postów naszego forum wywaliło mnie ze strony wyskoczył BŁĄD i od tego momentu nie mogę wejść na stronkę poprostu mnie nie łączy (inne strony chodzą normalnie) gdzie jak widze na innym kompie nie ma takiego problemy. Co to może być jak to naprawić ? :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja mam to samo, muszę wchodzić na forum przez anonymouse.org , lipa troche... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 u mnie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja mam to samo, muszę wchodzić na forum przez anonymouse.org , lipa troche sprawdze jak bede u siebie mam dadzieje ze będzie działać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 U mnie kilka dni po kilkadziesiąt minut mi zmulało, ale żadnych problemów z blokowaniem IP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Tu masz oddzielny dział w którym można zgłaszać awarie forum / strony : http://www.maxbimmer.pl/forums/23-Komentarze-Sugestie .... bo teraz założyłeś w dziale mechanika ... Co do samej strony u mnie działa normalnie w czwartek z rana chyba trochę zamulała ale teraz już śmiga normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 u mnie taż stronka smiga wzorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 A przez jakiego dostawcę wchodzisz do neta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 u mnie tez wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja tez nie mialem zadnych problemow, ani w czwartek, ani teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Podeślijcie mi Wasze adresy IP, sprawdzę czy nie ma Was w zablokowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 A przez jakiego dostawcę wchodzisz do neta? neta mam z UPC i nigdy nie było znim problemów. Tu masz oddzielny dział w którym można zgłaszać awarie forum / strony :http://www.maxbimmer.pl/forums/23-Komentarze-Sugestie .... bo teraz założyłeś w dziale mechanika ... Faktycznie namieszałem w dziale PRZEPRESZAM Tak to jest jak jest nowicjusz na forum. Jeżeli jest to możliwe to proszę o przestawienie tematu do odpowiedniego działu jeszcze raz sorki za kłopot. Ja mam to samo, muszę wchodzić na forum przez anonymouse.org , lipa troche... Wchodząc przez tą stronkę działa normalnie!!! dzieki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Krzysiek już mnie odblokował, podobno wykonałem 500 jednoczesnych połączeń do serwera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Krzysiek już mnie odblokował, podobno wykonałem 500 jednoczesnych połączeń do serwera mnie też odblokował i również 500 połączeń ale jak ja to zrobiłem to zabijcie a nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi