pawelo Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 dłubałem dzisiaj w sedanie kolegi bo "uciekły" mu światła,bezpieczniki ok,włącznik ok bo podmieniałem na swój,długie są,z kablami w lampach wszystko ok . jakieś pomysły:confused::confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Moze sie dwie zarowki na raz spalily ?? Ja tak kiedys mialem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 żarówki tez są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Sprawdź przekażniki w skrzynce bezpieczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 a który to przekaźnik :?: , najwyżej podmienię ze swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Daleko nie masz :-P http://www.maxbimmer.pl/threads/1275-rozpiska-bezpieczników-do-e36-i-e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 a wiec tak: -bezp. ok -przekaź. ok -przewodzenie od kostki włącznika do samych lamp jest -ale po włączeniu zapłonu i świateł mijania nie ma prądu nawet w skrzynce pod bezp. 11 i 12 przednie halo są a nie ma tylnych przeciwmgielnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Jak dla mnie wygląda to na przełącznik , jeżeli przekładałeś swój i jest tak samo to może zwarcie w przewodach dochodzących do włącznika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 a plus ze stacyjki??spróbuje jeszcze dzisiaj ponacinać kable za włącznikiem i tam się wpiąć miernikiem(po włączeniu przełącznikiem świateł). klaksonu chyba tez nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi