Gość dirty.73 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 ciekawe,jak się prowadzi te 230 koników w takiej budzie,musi być ciekawie http://otomoto.pl/bmw-130-jak-nowka-tylko-4000-km-C17178381.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Musi byc rakieta.I taki bezdasznik nie wyglada zle ci powiem.Bylem z ojcem w salonie z jego problematyczna e39 i akurat gosciu odbieral taka czarna w cabrio.Cud miod i orzeszki,pomijam ze spod igly ale jak to musi latac.Podejrzewam ze jak beda mialy tyle lat co nasze to sie zrobi popularny samochodzik wsrod mlodych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 No to ja jestem ciekaw jak lata 135i to dopiero musi mozg przesuwac chociaz z bezdasznikow Beemkowych aktualnie nowa Z4 mnie urzeka, nie wiem jaki to konkretnie silnik, ale 340 koni pieknie musi robote robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radhezz Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 A ja powiem tak: technicznie zapewne wszystko jest OK, ale auto na mnie wrażenia nie robi. Stylistycznie, zwłaszcza patrząc na tył jest jakieś dziwne. Poza tym jak dla mnie za małe - "trójka" jest mała, ale to już chyba przesada. Ogólnie nie podoba mi się. Zresztą nie wiem, jest jeszcze jakiś mały model BMW ze strasznie niedorobionym tyłem, ale nie wiem w sumie co to za wynalazek, ale też mi się nie podoba. Co zresztą mogę powiedzieć również o wymysłach Chrisa B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja jezdzilem kiedys taka kilka dni, tylko ze 123d (204KM) w manualu. To juz mialo niezle odejscie,a co dopiero taka 3 litrowka w benzynie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi