papelbaun Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 nie będę pisał co myślę o takich złodziejaszkach bo za bluzgi wyrzucą mnie z forum. Powiem grzecznie - > jeśli kiedyś uda się komuś złapać takich gnojków to najpierw wypadałoby połamać im palce u rąk a potem zadzwonić na policje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Na jakiegos Beemowego spota przyprowadzic z tabliczka kradne M Pakiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Ja ostatnio dorwalem typka mocujacego sie z moja klamka o 5 rano. Alarm sie wlaczyl gosc sie obrucil na piecie i odszedl a ja przeszedlem sie zanim zeby zobaczyc gdzie mieszka. Zobaczylem gdzie wchodzi, powiedzialem mu pare cieplyw slowek i teraz chyba gosciu sie martwi aby nic mi sie z autem niestalo bo on bedzie 1 ktorego odwiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Na jakiegos Beemowego spota przyprowadzic z tabliczka kradne M Pakiety taaa,jak "Szklana Pułapka 3",Willis,z tablicą"nie cierpie czarnuchów"(czy jakoś tak)w murzyńskim getcie,widze takiego kolesia na Krzywej,z tablicą "kradne radia,listwy,itp...preferuje BMW" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 widze takiego kolesia na Krzywej,z tablicą "kradne radia,listwy,itp...preferuje BMW" I podchodzisz i mówisz mu moze wejdziemy w układ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 I podchodzisz i mówisz mu moze wejdziemy w układ? no w "Szklanej Pułapce" troche inaczej to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Scenariusz zawsze można zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi