gregor3238 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam.Mam pytanie : czy olej w manualnej skrzyni biegów oraz dyfrze w e39 podlega wymianie?Jeśli tak to co ile kilometrów wymieniać oraz jaki olej stosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 (edytowane) ja w e34 wymieniałem co dwie wymiany oleju silnika ale stwierdziłem że to nie ma sensu zlewać dobry olej. W książce mam napisane że co 80000km a jaki olej to zalezało od koloru etykiety na skrzyni. Co do e39 to jak to dokładnie wygląda to nie mam danych. Edytowane 5 Lutego 2011 przez Dziki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 patrząc w jakim dziale jest zapytanie stwierdzam z całą stanowczością ,że ten wzmacniacz i dwie tuby będa dawały rade,można nawet stwierdzić,iz napewno bedą robiły niezły r o z p i e r d z i e l w dyni podro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Np. w E46 jest napisane na skrzyni , że oleju się nie wymienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 patrząc w jakim dziale jest zapytanie stwierdzam z całą stanowczością ,że ten wzmacniacz i dwie tuby będa dawały rade,można nawet stwierdzić,iz napewno bedą robiły niezły r o z p i e r d z i e l w dyni podro a nie fajnie by bylo dorzucic do tego jakies video np z windą ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor3238 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Dziki serdeczne dzięki.Mam na liczniku 203000 więc profilaktycznie wymienię olej.SORKI za zamieszczenie pytania nie w tym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 SORKI za zamieszczenie pytania nie w tym dziale Pamiętaj o tym w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi