Kosa Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 chcesz zakładać xenon do lamp bez soczewek ? daruj sobie jak widze takie coś na drodze to żałuje że nie mam kamienia pod ręka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Kosa 100% racja, dodam, ze ta soczewka to tez przydalaby sie pozadna, nie jakis chinski badziew. Nie ma nic gorszego jak xenon zalozony byle jak, nie ma co myslec tylko o swoim komforcie, trzeba pamietac, ze inni tez chca jechac bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 chcesz zakładać xenon do lamp bez soczewek ? daruj sobiejak widze takie coś na drodze to żałuje że nie mam kamienia pod ręka ja to zalatwiam inaczej wlaczam halogeny dlugie i mowie sobie pod nosem fajnie ci tak sk........... nie zakladaj hidow do zwyklych lamp porazka ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 lampy mam zwykłe bez soczewek. ale dzięki za podpowiedź, przynajmniej wiem czego szukać ja to zalatwiam inaczej wlaczam halogeny dlugie i mowie sobie pod nosem fajnie ci tak sk........... jak widze takie coś na drodze to żałuje że nie mam kamienia pod ręka Kilka razy dostałem po gałach z hida w zwykłym reflektorze(złote stare audi w rejonie gminy-nastepnym razem będę mu dymił) Nie zakładaj HIDów do zwykłych reflektorów bo jest nas już trzech:)na Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 czterech. Zaloz ori soczewki do siebie, i do tego jakis porzadny komplet HIDow i bedzie ok. Te komplety przerabialem u siebie w e36 cupe, 530 i teraz w 540 i nigdy nie mialem z nimi zadnych problemnow, kupione w D&W na Borowskiej. Dwa lata gwarancji, jezeli cos jest nie tak z przetwornica, od razu wymnieniaja na nowa bez zadnego gadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 5, bo mnie ktos pominal :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Hid w halogenie jest git, ale podróba xenona to na mnie nie dobrze działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi