Gość Mordulec Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Jak w temacie całkiem fajny zestaw 2x uchwyt + 2x guma do podwieszenia za 17,50zł .... cena jak dla mnie śmieszna bo jak się dowiadywałem o jeden uchwyt to w Aso i sklepach chcieli około 20-27zł za sztukę a tu cały komplet z przesyłką 27zł wyjdzie. http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1437282652 Ja już sobie zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Gracias - również łykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 dwa lata temu te uchwyty były nie do dostanie poza ASO a teraz prawie za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Paczka do mnie dotarła i cóż , zdecydowanie polecam zarówno towar jak i cenę Został jeszcze jeden dzień aukcji więc jak ktoś potrzebuje może śmiało licytować , za takie pieniądze to prawdziwa promocja :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi