niuniek Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 swiruje mi economizer co za tym idzie samochod szarpie,duzo pali i nie moze pozbierac sie z wolnych obrotow nawet zdarzylo sie mu nie raz strzelic i to tak zdrowo na czarno czasami jak cos tam gdzies zlapie styk to wszystko jest ok i autko jezdzi jak powinno ..czego i gdzie szukac ?juz mam nowe kable,cala kopulke ,swiece,przeplywke.silniczki krokowe itp.,itd,a nie ukrywam ze juz nie mam sily i nerwow to tego samochodu.co robic . silnik mam 1.8 i m40.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 a jak wygląda gumowa rura między przepływką a kolektorem ? nie siorbie tam lewego powietrza ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniek Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 ta rure mam noweczke nawet czujnik w dyferencjale zmienilem.. zastanawiam sie czy glowny komputer mogl sie zdymic bo autko mialo dzwona poteznego i silnik z cala elektryka wsadzilem do karoserii gdzie bylo 2.0 a przegladalem caly silnik przed zamontowaniem i zmienilem tylko wisco i paski i odpalil tak jak powinien nawet bylem na serwisie zeby podpieli mi autko pod komputer i nic zero zadnych bledow kompletnie nic i naprawde juz nie wiem co robic tak mnie to w.......a ze masakra .... dzieki wielkie pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Jakbys chcial wymieniac kompa to mam az trzy od takiego silnika wiec napewno ktorys bedzie pasowal, a oddaje je za pol darmo jakby co. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniek Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 czesc wiesz ja juz nie mam pojecia co robic...,, zeby sprzedac to nikt w zyciu nie da mi tych pieniedzy co wsadzilem .ladowac dalej kase ?? toz nie jest maly fiat .a czasami to mam ochote wziazc siekiere i porabac to w cholere na zlom bo juz nie mam sil. mam druga taka sama i szczeze to jest takie za***iste autko za 4 lata to dolozylem 74 zl na poduchy pod silnik jeszcze orginaly i jezdzi zeby nie przesadzac jak nowe a z ta druga to calkiem odwrotnie.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Tak to jest jak sklada sie po mocnym wypadku jedno auto z dwoch... Jak znajdziesz dobre E30 nie bita i urzytowane z glowa, jak to mi sie udalo (jeszcze wtedy nie swiadomie) to jezdzi bezawaryjnie jak stary Mercedes a frajdy o wiele wiecej z jazdy.... Pisze tylko jakbys chcial wymieniac to nie dawaj gdzies na zlomie kupy kasy bo ja mam za bodajrze 10zl sztuke a wyciagane byly z aut z niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniek Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 no jak by nie bylo masz racje ale zeby tego bylo malo to nawet z kolami do niej mam problem bo kolega dobry pasterz zwiozl mi cale zawieszenie przednie tylko z wiekrzymi tarczami i zaciskami i nawet stalowa fela nie kazda wejdzie tak ze wogule jak by mi ktos teraz powiedzial zebym zrobil takie cos jeszcze raz to bym go wysmial no ale jak to mowia polak madry po szkodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi