hall Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Siema Mam takie pytanie wymieniał ktoś może z was uszczelkę drzwi w Coupe ?. Jak wygląda montaż idzie to zrobić samemu czy nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 samemu powinieneś bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 No to żeś mi pomógł Jak jest montowana uszczelka na jakiś klej , bo wygląda jak by była przymocowana na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 u mnie kleju nie widziałem może już ktoś ją podklejał moja na wcisk siedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Uszczelka w tym miejscu jest zgrzewana , nie wiem jak w cabrio. Wyżej natomiast jest możliwość zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 8)witam ja wymienialem dwie uszczelki niema tam kleju ale musisz odczepic wewnęczne dolne listwy one są na zaczaski najlepiej uszczelki sciągac od gury dasz sobie rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 witam ja wymienialem dwie uszczelki niema tam kleju ale musisz odczepic wewnęczne dolne listwy one są na zaczaski najlepiej uszczelki sciągac od gury dasz sobie rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Dzięki za rade , osobiście dowiedziałem się też że są 3 warstwy (guma ,sztywny element i taki meszek/taka jak by tapicerka). Wymieniając gumę muszę kupić te 3 części przy wymianie czy wystarczy sama guma ? PS: po co 2 takie same posty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 ja wymienialem same uszczelki listwe można wysunąc z zapinek mieszki tam niema ps 2posty wyslałem przes pomyłke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Siema Sprawdzałem dziś ta uszczelkę i niestety meszek i guma to jest jedna całość , nie wiem staszek w jakim modelu wymieniałeś uszczelkę ale u mnie w Coupe nie da się oddzielić meszeszku/tapicerki od gumy bo to jest jedna całość. Może wymieniałeś w sedanie bo tam jest chyba sama guma. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 no własnie oto mi chodzi uszczelka jest kompletna jak chcesz to wysle tobie pare fotek bo mam dwie luzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 No jak to nie problem to było by fajnie . A to są jakieś zniszczone czy nie , bo zastanawiam się nad kupnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 uszczelka jest kompletna ja wymieniałem bo miałem porwane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Zapodaj jakieś fotki jak to wygląda po ściągnięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi