Nx_sz Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam nie wiem czy dobrze zamiesciłem temat ale moze znajdzie sie ktos zyczliwy co mi odpowie na moje pytania:) Mam zamiar zakupic interfejs diagnostyczny do bmw i nie tylko i teraz moje pytanie brzmi w jakiej kolejnosci to sie podłacza do auta najpierw sie podłacza pod wtyk diagnostyczny i zapłon czy na odwrót najpierw zapłon a potem wtyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Niedawno o tym pisałem : http://www.maxbimmer.pl/threads/12863-Samodzielna-diagnostyka-BMW?highlight=interfejs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 dzieki bardzo to juz wszytko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi