Energy Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Lista 1. Chiccoo 2. Forest & Młoda & Junior & Forest Junior 3. Mordulec & Pola 4. Mati & Daria 5.Energy & Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 1. Chiccoo 2. Forest & Młoda & Junior & Forest Junior 3. Mordulec & Pola 4. Mati & Daria 5.Energy & Basia 6.Edu Co do grila to nie martwcie się cegiel mam pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 1. Chiccoo 2. Forest & Młoda & Junior & Forest Junior 3. Mordulec & Pola 4. Mati & Daria 5.Energy & Basia 6.Edu Co do grila to nie martwcie się cegiel mam pod dostatkiem \ 7.mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 1. Chiccoo 2. Forest & Młoda & Junior & Forest Junior 3. Mordulec & Pola 4. Mati & Daria 5.Energy & Basia 6.Edu Co do grila to nie martwcie się cegiel mam pod dostatkiem \ 7.mariusz13 8. Szpadyzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 1. Chiccoo 2. Forest & Młoda & Junior & Forest Junior 3. Mordulec & Pola 4. Mati & Daria 5.Energy & Basia 6.Edu Co do grila to nie martwcie się cegiel mam pod dostatkiem \ 7.mariusz13 8. Szpadyzor 9.Dawid jawor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ale na kresce nie staje bo traktory cuś mocne się zrobiły:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 1. Chiccoo 2. Forest & Młoda & Junior & Forest Junior 3. Mordulec & Pola 4. Mati & Daria 5.Energy & Basia 6.Edu Co do grila to nie martwcie się cegiel mam pod dostatkiem 7.mariusz13 8. Szpadyzor 9.Dawid jawor 10. cindy&rush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 http://www.tuningowisko.pl/ tutaj piszą o tym co tak ma nas zaskoczyć w 2011roku megatuningowisko ale coś widzę że nas zaskoczą tyle że nie miło :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Obyśmy się mylili ... ale mam podobne przeczucia co Mariusz ... mega zapowiedzi i chyba nic z tego nie wyjdzie , mamy już prawie maj zostało raptem 2 miechy do zlotu a informacji brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał88 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 bez apelacyjnie! 1. Chiccoo 2. Forest & Młoda & Junior & Forest Junior 3. Mordulec & Pola 4. Mati & Daria 5.Energy & Basia 6.Edu Co do grila to nie martwcie się cegiel mam pod dostatkiem 7.mariusz13 8. Szpadyzor 9.Dawid jawor 10. cindy&rush 11.Michał88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 no i niestety .... http://www.nightrace.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 (edytowane) No to **** Chyba trzeba sobie samemu coś zorganizować , może skarbimierz ? albo jakieś jeziorko ? Edytowane 5 Maja 2011 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 a tak za***iscie sięzapowiadało :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 no trudno coś wymyślimy w zastępstwie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Chyba trzeba sobie samemu coś zorganizować , może skarbimierz ? albo jakieś jeziorko ? Jakiś plener by się przydał. Karpacz już był, Nysa też, ostatnio ktoś pisał co warto zobaczyc w regionie. Może wyjazd w jedno z takich ciekawych miejsc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Ja nie widzę problemu , ten weekend sobie rezerwowaliśmy z Polą na jakiś wyjazd więc można coś wymodzić , ostatecznie jak nic się nie znajdzie to można spokojnie na Nysę polecieć bez planowania :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Ja nie widzę problemu , ten weekend sobie rezerwowaliśmy z Polą na jakiś wyjazd więc można coś wymodzić , ostatecznie jak nic się nie znajdzie to można spokojnie na Nysę polecieć bez planowania :drunk: WELT ? Heh...jak ktoś ma jakiś pomysł to niech wrzuca. Może coś fajnego wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Można pojechać na weekend i przy okazji coś zwiedzić Oczywiście największy problem będzie pewnie z noclegiem, pod namioty to chyba jeszcze za wcześnie? Ktoś ma jakieś propozycje? Może ma sprawdzoną miejscówkę, pensjonat, domki? Jak nic nie wyjdzie z noclegiem, to tak jak Forest pisze, możemy pojechać na jeden dzień np niedziela i coś pozwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Znalazłam temat na temat miejsc na Dolnym Sląsku, które trzeba zobaczyć http://www.maxbimmer.pl/threads/13765-Co-warto-pozwiedzaÄ-na-Dolnym-ÅlÄsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 To mnie zainteresowało http://www.moszna-zamek.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 To mnie zainteresowało http://www.moszna-zamek.pl/ 140 zł za dobę od osoby...za pokój standardowy... EDIT - w czerwcu 200 zł od osoby. To miejsce dla zarządu KGHM Ja oglądałem ten zamek Grodziec, bajera gemeralnie, organizują zloty, 40 zł od osoby lub 25 zł za pokój wieloosobowy. Trochę korzystniejsza oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 140 zł za dobę od osoby...za pokój standardowy... EDIT - w czerwcu 200 zł od osoby. To miejsce dla zarządu KGHM Ja oglądałem ten zamek Grodziec, bajera gemeralnie, organizują zloty, 40 zł od osoby lub 25 zł za pokój wieloosobowy. Trochę korzystniejsza oferta Zainteresował mnie ten zamek w formie tylko zwiedzania, na nocleg nawet nie patrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 140 zł za dobę od osoby...za pokój standardowy... EDIT - w czerwcu 200 zł od osoby. To miejsce dla zarządu KGHM Ja oglądałem ten zamek Grodziec, bajera gemeralnie, organizują zloty, 40 zł od osoby lub 25 zł za pokój wieloosobowy. Trochę korzystniejsza oferta nasz zarząd został przez ludzi dzisiaj odpowiednio potraktowany i dobrze im tak pasożytom <bmw_1> ciekawa ta twoja propozycja i przystępna jeszcze tam nigdy nie byłem (czytaj piłem) :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Jak zamek i z noclegiem - to Zagórze:) Nocleg można znaleźć za perę zołtych, okolica całkiem ciekawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Tylko BMW Museum tak jak planowalismy wiec i termin ten bedzie w porządku, no jedźmy tam bumkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi